I Purely People besøger vi folk, der har med Purely at gøre. Vi kigger ind hos vores forhandlere, ambassadører på sociale medier og kunder, til et indblik i alle de forskellige steder, hvor Purely lever og bruges hver dag. Følg med og bliv inspireret af alle de kloge, seje og skønne Purely People vi har alle vegne. Vil du være med?

Skrevet af Anne d. 12. november 2021

Aalborg Storcenter Apotek

PP Julie og Ole

Purely People er denne gang taget til Aalborg for at besøge apoteket i Aalborg Storcenter. Her møder vi Anne, farmakonom og filialleder, til en snak om problematikker der følger med de koldere måneder og hvad man ikke må glemme, hvis man er i gang med at starte en hudplejerutine.

3 hurtige til Aalborg Storcenter Apotek

1.

Purely: Hvilke problematikker ser I oftest hos jeres kunder i denne tid?

Anne: Vi ser mange, der kommer ind med problematikker omhandlende tør hovedbund, kløende hovedbund og skæl i hovedbunden. Så ja, problemer med hovedbunden. Det er noget, man griber først, i forhold til hvad det kan være, der ligger til grund for et problem med håret. Men vi har også mange kunder, der efterspørger produkter uden sulfater og uden for mange ting i.

 


Anne og Aalborg Storcenter Apoteks Refillery-system.

2.

Purely: Hvad er det vigtigste produkt i en hudplejerutine, hvis man er ny inden for hele det felt?

Anne: Jeg synes det vigtigste at huske er, at man jo ikke bare kan bruge en creme alene. Man skal også rense sit ansigt. Så hvis nogle kommer ind og skal i gang med en rutine, så er dét det første, der skal styr på.

3.

Purely: Hvilke Purely produkter er dine favoritter?

Anne: Det kommer selvfølgelig an på den enkelte kunde og deres hud, hår og eventuelle problematikker. Men det er helt klart Shampoo 4. Og hvis ikke den så Shampoo 0. Det passer selvfølgelig også meget med det, vores kunder kommer ind med - det som de efterspørger.

Purely Refillery i Aalborg

Apoteket i Aalborg Storcenter er ét af de steder i Jylland, hvor du indtil videre kan finde Purely Refillery. 

Her finder du vores mest populære shampoo og conditioner, som du hurtigt og nemt kan genfylde dine 300 ml og 1000 ml Purely flasker med.

Se her hvordan du genfylder på Purely Refillery på Aalborg Storcenter Apotek - eller på den nærmeste station nær dig.

Læg vejen forbi apoteket i Aalborg Storcenter og få vejledning af søde Anne og hendes kollegaer, så du kan komme hjem med de helt rigtige Purely hårplejeprodukter.

Når du engang har brugt dine nye favoritter op, så tag forbi igen, men denne gang genfyld dem på Purely Refillery – og skån naturen og klimaet for overforbrug af både plastik og CO2, imens du sparer penge på dine nye favoritter. Læs meget mere om Refillery her.

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2022 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down