I Purely Guides finder du tips og tricks til alt, der har med hud- og hårpleje at gøre. Det er her du skal hoppe hen, når du er i tvivl om, hvordan du bruger en shampoobar eller du vil vide mere om, hvordan din livsstil har indflydelse på din hud og dit hår. Vi glæder os til at guide dig til et sundere hår og en skønnere hud.

Skrevet af Anne d. 25. august 2021

Efter sommer: 4 gode råd til et sundere hår

Sommerhår

Uanset hvilken hårtype du har, så betyder sommeren mere slid på håret: salt- eller klorvand, solens stråler, sommerens fester og frisureeksperimenter gør alle sit til, at håret slides og mister sin glans og smidighed. Her er fire gode råd til smukt hår efter sommeren.

1.

Tid til en klipning? langt eller kort? krøller eller ej? 

Efteråret er et rigtig godt tidspunkt at blive klippet. Kom af med de slidte spidser og imødegå den sæsonmæssige fældning, der finder sted i efteråret med et professionelt frisuretjek. 

2.

Husk plejen

Det er vigtigt at tilføre håret fugt og de rigtige fedstoffer med gode plejeprodukter. Conditioner er et must når vi går mod koldere tider efter en varm sommer. Brug også gerne en hårkur og leave-in behandling for at genopbygge hårets skællag.

3.

Har du badet meget i løbet af sommeren? 

Hvis ja, kan det være fordi din hovedbund er kommet ud af balance og er irriteret. Hvis du pludselig oplever skæl og kløe, kan det være et tegn på svamp, der skal bekæmpes med en speciel shampoo. Derfor kan du have brug for i en periode at vaske håret med en skælshampoo, som eksempelvis vores milde shampoo 4, for at få hovedbunden tilbage i balance.

4.

Tjek på kosten

Det kan ses på håret, hvis man ikke får de vitaminer og mineraler, man har brug for. Sund kost med fokus på grønne grøntsager som kål og spinat og alsidige kilder til jern og B vitamin er blandt andet vigtige for dit hårs sundhed. 

Artiklen er skrevet af Anne
Når du ser et billede på Instagram, deltager i en konkurrence på Facebook eller læser indlæg her under Inspiration, så er det Anne der står bag.

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user purelyprofessional.
Copyright © 2022 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down