Hvorfor skal du bruge serum?

____

Vi ved alle, at det er vigtigt med et godt serum, men hvilken rolle spiller det egentlig i din ansigtsplejerutine? Og hvorfor er det så vigtigt ikke at springe det lille ekstra trin over når, du står og har lidt travlt?

Køb SERUM

395 DKK

Tilføj til kurv

SERUM - 1 purely-professional-serum-30-ml

Serum

____

Vi har efterhånden lært, at for meget sollys giver huden skader og nedbryder hudens ’fyld’, der består af kollagen og elastin. Heldigvis gendanner huden selv løbende elastin og kollagen – og vi kan også hjælpe denne genopbygning lidt på vej.

Dannelsen af både kollagen og elastin foregår ved stimulering af specielle celler i den del af huden, der kaldes dermis eller læderhuden. Stimuleringen sættes i gang af små signalmolekyler, de såkaldte peptider, der bl.a. dannes når kollagen og elastin nedbrydes. Så samtidig med, at kollagen og elastin nedbrydes, fortæller peptiderne altså huden, at den mangler kollagen og elastin. Ret genialt egentlig. Men sørgeligt nok svækkes denne genopbygningsmekanisme jo ældre huden bliver, og jo mere den udsættes for skadelige UV-stråler og forurening. Med andre ord: Kommunikationen i huden bliver ringere med årene. Og det er derfor, vi som tiden går får linjer, rynker og mindre spændstig hud.

Sådan er livet! Og ja, vi må lære at ældes med ynde… men derfor kan vi jo godt hjælpe genopbygningen lidt på vej, hvor det er muligt – ved for eksempel at tilføre de vigtige peptider udefra.

Signalpeptider kan nemlig optages via huden, og de optages bedst, når de er koblet til en fedtsyre. Så hjælp din hud med at hjælpe sig selv – spring ikke serumtrinnet over i din plejerutine.

Hvis du bruger et genopbyggende serum 1-2 gange dagligt, giver du din hud de bedste betingelser for at danne det ’fyld’, det hele handler om, nemlig kollagen og elastin. Gør det for eksempel til en vane at bruge SERUM morgen og aften inden du slutter af med DAY- og NIGHT. På den måde stimulerer du din ansigtshud til at genopbygge sig selv. 

Anvendelse

  • Højkoncentreret, silikonefrit serum
  • Passer til alle hudtyper og anvendes 1-2 gange dagligt
  • Let at fordele og trænger hurtigt ind i huden
  • Hjælper med at påvirke hudens dannelse af kollagen og elastin
  • Bidrager til forebyggelse af aldersrelaterede forandringer i huden

Fordel 1-2 dråber SERUM jævnt udover den rene ansigtshud 1-2 gange om dagen. Lad SERUM trænge ind i huden et par minutter, før du går videre med resten af din skønhedsrutine. Vi anbefaler, at du bruger SERUM om morgenen, før du anvender DAY. Med SERUM får du desuden hele 30 ml (dvs. dobbelt så meget som 'normalt') i en airless tube, der sikrer optimal hygiejne og holdbarhed.

Sig det med peptider

____

Peptider er jo meget oppe i tiden - og med rette! Peptider regulerer celleaktiviteten i huden. Det vil sige, de giver besked til huden om at reproducere den kollagen og elasten, der nedbrydes når huden udsættes for påvirkning af sollys og andre ydre faktorer. Denne ret fantastiske fornyelsesmekanisme i huden forringes med alderen, og det er derfor, det giver rigtig god mening at benytte sig af peptider i sin hudpleje. Men hvilke peptider skal vi bruge? Og i hvilken kvalitet og koncentration?
I Purely Professionals genopbyggende SERUM bruger vi to veldokumenterede signalpeptider, som indeholder henholdsvis 3 og 4 aminosyrer. For at forbedre peptidernes transport gennem huden er peptiderne koblet til palmitinsyre, der er en fedtsyre, som fremmer optagelsen i huden. Denne kombination er testet og patenteret og kendt under navnet Matrixyl 3000.
Vi har valg at bruge 4% Matrixyl 3000 i SERUM frem for de minimum anbefalede 3%, der har en dokumenteret virkning. Og så har vi også brugt en god portion hyalauronsyre. Vi vil nemlig skabe et SERUM, vi VED virker.
Hyalauronsyre er en fugtbinder, der kan tilbageholde vand 1000 gange sin egen vægt. Det betyder, at den hjælper huden til at optage fugt og holde på den, hvilket reducerer fine rynker og linjer.
Peptider skal tilføres gennem hudplejen. Vi kan ikke spise os til dem. Når du skal ud at finde peptider til din hudplejerutine, så se efter ingredienserne oligopeptid og tetrapeptid-7 og også gerne hyalauronsyre.
Desuden vil vi anbefale at gå efter et silikonefrit produkt. Silikone har ikke nogen effekt på huden andet end den velkendte fløjelsagtige fornemmelse, det giver når man smører produktet på. Til gengæld er silikone et vandmiljømæssigt problematisk stof, som vi anbefaler, at man gør alt for at minimerer brugen af.

køb protection 2

175 DKK

Tilføj til kurv

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram