Hvorfor er fugt så vigtig for en sund hud?

____ Hudens evne til at optage og holde på fugt er afgørende for de forskellige udviklinger, der sker i huden over tid, såsom aldringstegn, hudens fremtoning og pigmentforandringer. Det er derfor vigtigt at tænke fugt ind som et af de helt centrale elementer i sin hudplejerutine.

Køb MOISTURE MASK

199,00 kr.

Tilføj til kurv

Billede 27-07-2018 10.31.19 purely-professional-moisture-mask-100-ml

HUDENS OPBYGNING

____ For at forstå hvordan huden optager og holder på fugt, er det vigtigt at forstå hvordan huden er opbygget. Huden består af overhuden (epidermis) og underhuden (dermis). Epidermis er under 1 mm tyk og består af et lag af levende celler inderst og et yderst lag døde celler. Mellem disse celler findes der noget man kalder intercellular cement, der fungerer som et klæbestof og som er modstandsdygtig over for mange kemiske stoffer. Langt de fleste af cellerne er af typen pladeepithel. De dannes hele tiden i overhudens levende del og bliver skubbet ud mod overfladen, når der igen dannes nye celler under dem. Efterhånden som epithelcellerne nærmer sig hudoverfladen, fyldes de op af et hårdt stof, keratin (keratin er det stof, der gør hår og negle hårde), hvorved de dør. Denne proces kaldes forhorning og overhudens yderste lag kaldes derfor hornlaget. Overhuden beskytter os mod ydre faktorer sådan bakterier, virus, UV lys og vandtab. Hudens barriere svækkes fx. hvis vandindholdet i overhuden falder. Det er derfor af viral betydning at opretholde den rette fugtighed i huden, med et produkt som MOISTURE MASK.

Anvendelse

Moisture mask påføres den rene hud i et generøst lag. Masken skal virke i 5-10 min, før overskydende produkt renses af med lunkent vand. Produktet kan også anvendes som over-night treatment og vaskes af den efterfølgende morgen. Ekstra udsatte områder og tør hud, kan med fordel få smurt et tyndt lag af MOISTURE MASK på.

ET EFFEKTIVT PLANTEEKSTRAKT

____ En af de ingredienser som MOSITURE MASK indeholder og som sørger for at give din hud masser af fugt, er hydrasalinol. Hydrasalinol er et ekstrakt af sukkulenten salturt, som er en meget alsidig plante, du måske har set på stranden eller i Michellin-køkkenet. Salturt vokser i vadehavs områder, hvor den periodisk overskylles med saltvand. Den har derfor helt særlig evne til at optage og holde på vand og salt, da den vokser i et meget omskifteligt og barsk miljø. Men hvad er det helt præcis hydrasalinol gør? Hydrasalinol hjælper huden med at regulere fugtindholdet, så udtørring og fine linjer mindskes. Dette sker ved at øge hudens koncentration af urea, og NMF (Natural Moisturizing Factor), der styrer hudens transport af vand og ioner. Urea er urinstof der findes naturligt i huden, som er med til at styre hudens vandindhold hvor NMF er en betegnelse for hudens egen fugtreguleringsmekanisme.  Hydrasalinol stimulerer ligeledes dannelsen af aquaporiner, som er kanaler i huden, der transporterer vand ind og ud af huden. Aquaporiner medvirker altså også i reguleringen af hudens vandindhold. Hydrasalinol har endvidere en stærk antioxidativ virkning, så nedbrydende processer, fra fx. sollys mindskes. Udover hydrasalinol, indeholder MOISTURE MASK vitamin B3, B5 og hyaluronsyre, der alle tre er velkendte og effektive ingredienser, når det kommer til at binde vand og forbedre hudens fugtindhold.

Køb MOISTURE MASK

199,00 kr.

Tilføj til kurv

Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down