Historie

Purely Professional er et dansk familieejet brand med mere end 10 års erfaring inden for skønhedspleje. Brandet er etableret i 2011 af kemiker Ole Olsen og døtrene Julie og Cecilie Kampmann, og siden da har vi både udviklet, produceret og forhandlet både hår- og hudpleje til dig, der ønsker prisvenlige, luksuriøse og effektive produkter uden parfume og anden unødvendig kemi.
I Purely sammensætter vi, som nogle af de eneste på det danske marked, vores egne formuleringer af produkterne helt fra bunden. At udvikle produkter der kan noget mere - men består af mindre - kræver særlig viden omkring den kemi, der anvendes i både hår- og hudpleje, og den effekt de forskellige stoffer har på individ og miljø.


Som kemiker har Ole Olsen over 30 års erfaring inden for forskning i lægemiddelbranchen. Siden 1980’erne har han også bevæget sig inden for det frisørfaglige felt som arbejdsmiljørådgiver, hvor han bl.a. har arbejdet for forbedring af frisørernes kemiske arbejdsmiljø. Purely Professional forhandles udover hos frisører hos udvalgte apoteker og materialister over hele landet.


I dag står Julie Kampmann i spidsen for Purley Professional. Hun er særligt optaget af de mange miljømæssige aspekter, som et skønhedsbrand bør forholde sig til, og arbejder kontinuerligt med at optimere bæredygtigheden af alt fra ingredienser til emballager for at garantere et fremtidssikret produkt for både bruger og omverden.Læs meget mere om Purelys værdier her
Bagom Purely Professional
Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down