Historie

Purely Professional er et dansk familieejet brand etableret i 2011 af kemiker Ole Olsen og døtrene Julie og Cecilie Kampmann. Vi udvikler, producerer og forhandler clean beauty hår- og hudpleje til alle, som ønsker lækre og effektive produkter uden parfume og anden unødvendig kemi.
Vi er først og fremmest et innovativt og meget nysgerrigt familiefirma, der er vilde med at udvikle plejeprodukter. Produkter der kan noget mere - men består af mindre. Det kræver viden omkring indholdsstoffer og forskning samt en føling med hvilke behov og ønsker, vores kunder har.

Som kemiker har Ole Olsen over 30 års erfaring inden for forskning i lægemiddelbranchen, hvor han har arbejdet med bl.a. grundforskning samt registrering og udvikling af lægemidler på det danske marked. Siden 1980’erne har han også bevæget sig inden for det frisørfaglige felt som arbejdsmiljørådgiver.

 Herigennem har han bl.a. kæmpet for forbedring af frisørernes kemiske arbejdsmiljø ved eksempelvis at anbefale brug af udsug og handsker i forbindelse med farvning og permanent behandling.

I Purely besidder vi altså en stor viden omkring den kemi, der anvendes i både hår- og hudpleje, og den effekt de kemiske stoffer har på individ og miljø. Og det er lige præcis det, vi synes er allermest interessant.

Vi vil gerne dele den erfaring og viden, vi besidder, både hvad angår Purely Professional men også angående kemi, kosmetik og miljø generelt.

I dag varetager Julie Kampmann ledelsen af familievirksomheden. Hun er særligt optaget af de mange miljømæssige aspekter af det at være et skønhedsbrand og arbejder kontinuerligt med at optimere bæredygtigheden af alt fra ingredienser til emballager for at garantere et fremtidssikret produkt.
Purelys historie
Copyright © 2021 Purely Professional
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down
0

Din indkøbskurv er tom

0