hello sunshine

Photo 10-06-14 11.08.57

I går var store stranddag over det meste af landet. Vi fulgte naturligvis trop og fik en frisk dukkert eller to plus nogle dejlige timer i solen. Og lige netop det sidste skal man jo være rigtig forsigtigt med. Det ved vi. Og alligevel er det svært at gennemføre en strandtur i skyggen. Så derfor er det så vigtigt, at have styr på sin solbeskyttelse både til hud og hår, inden man kaster sig på sandet. Purely Professional 'strandsættet' til håret består af Treatment 1 og Protection 2. Saltvand, klorvand, sand og sol slider voldsomt på håret. Spray protection 2 på håret før du går ud i solen og efter hver svømmetur. Når du kommer hjem så skyl eller vask håret og tilfør fugt med treatment 1. I denne varme kan man sagtens lade håret lufttørre, og tilfører du treatment 1 i det fugtige hår så kommer eventuelle krøller, fald og bølger endnu mere frem og giver dejligt beach hair - der ikke er tørt og stift.

I ansigtet har vi jo naturligvis DAY fra vores nye FACE CARE linje. Der er bred UVA- og UVB-beskyttelse SPF 15. Opholder du dig direkte i solen, er det en god idé at smøre sig ind hver 2.-3. time da sved og vand jo også vasker beskyttelsen af. Derudover er NIGHT en rigtig god restorativ creme, da det aktive ekstrakt af Fucoidan hjælper med til at mindske de skader solens stråler har på elasten og kollagen i huden. Til beskyttelse af kroppen bruger vi Lotion m. solbeskyttelse fra vores 'Lillebror' PROINKCARE. Der anvendes de samme rigtig gode UVA og UVB filtre som i DAY, den er SPF 15 og fri fra parabener, parfume og allergifremkaldende stoffer. Igen - smør rigeligt på og ofte!  Og husk endelig at toppe denne cocktail af med en kæmpe stor is 🙂

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram