headache

we fix your headache!

- det lover Lise og Rie fra salon Headache.

Og selv om vi ikke har haft ondt hovedet, så er der rigtig mange ting, de hjælper os med at fikse - fx afprøvning af nye koncepter, nye produkter og ikke mindst vores hår! Headache var den første salon til at tage Purely Professional ind, og vi har lige siden haft et tæt samarbejde omkring produkterne - og så er det også et godt sted at blive klogere på frisørbranchen. Lise har over 25 års erfaring i faget, og har derfor sat sig godt og grundigt ind i produkter og indholdsstoffer - og har en klar holdning til hvordan et produkt skal performe.

Som I kan se så er salonen rigtig lækkert indrettet, og det er salonens medarbejdere der poserer på plakaterne - det er da cool!

I sidste uge var vi inde at blive klippet - og selvom vi er shampoo piger, er det ikke noget der sker så tit! Vi kan godt lide at have langt hår og fik da også lov at beholde længderne. Hele behandlingen var med Purely fra start til slut 🙂

- og så fik vi også testet et nyt produkt som vi regner med at have klar til næste år...

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram