har du lyst til at teste vores nye skælshampoo?

...Så læs videre her:

Vi modtager dagligt spørgsmål og henvendelser fra folk som har problemer med deres hår og deres hårbund og det er tilfredsstillende, at guide folk på rette vej, at give dem mulighed for at komme deres hår - og hudproblemer til livs. For selvom det er noget vi sjældent taler om så oplever mange det at have problemer med håret og hårbunden som en psykisk belastning.

Dog er vi altid kommet til kort når vi har modtaget henvendelser fra folk med deciderede skællidelser. Der har svaret altid været kort: at de måtte henvende sig på apoteket for at finde en specialshampoo til bekæmpelse af problemet. Men nu har vi endelig fået vores egen skælshampoo, der lever op til Purely Professionals vision om at forene skånsomhed og pleje med effektiv skælbehandling.  Purely professional shampoo 4 er en skånsom special shampoo, der nænsomt, men effektivt bekæmper skæl og kløende hovedbund. shampoo’en kan bruges efter behov og er så mild at den kan bruges hver dag, den efterlader hovedbunden velplejet og i balance.

Vi vil gerne give jer muligheden for at teste vores nye shampoo. Alt hvad I skal gøre er, at skrive en kort anmeldelse om shampoo’en når I har brugt den i 1 til 2 uger. Vi vil samle anmeldelserne sammen til et indlæg på bloggen i forbindelse med lanceringen af shampoo’en. Hvis du har lyst til at være med(og har skæl, eller din mand/kone har det) så send os en mail på info@purelyprofessional.dk, hvor i skriver jeres adresse og så sender vi en travel size shampoo 4 til dig.

Vi glæder os til at høre fra jer!

God fredag

Julie & Cecilie

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram