Handelsbetingelser og levering

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle køb på purelyprofessional.dk. Aftaler indgået på purelyprofessional.dk indgås mellem dig og Medico Hair Care ApS, CVR nr.: 36047755. Ved anvendelse af purelyprofessional.dk og/eller ved køb på purelyprofessional.dk, accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser for køb.
Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår og betingelser for køb uden forudgående varsel. Læs venligst vilkår og betingelser for køb forinden et hvert køb. De gældende vilkår og betingelser for køb og priser finder du på denne side.
Indgåelse af aftale

Annonceringen af varer på purelyprofessional.dk udgør ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Der er ikke indgået en bindende købsaftale, før purelyprofessional.dk har accepteret din bestilling af varer. Din bestilling er accepteret, når du har modtaget en ordrebekræftelse.

Når du har bestilt en vare, modtager du først en e-mail indeholdende en bestillingsbekræftelse, hvoraf detaljerne om din bestilling fremgår. Hvis purelyprofessional.dk accepterer din bestilling, modtager du herefter en e-mail med en ordrebekræftelse.

Hvis vi ikke er i stand til at levere en vare til dig, f.eks. på grund af udgåede varer, giver vi dig besked herom på den e-mailadresse, du har oplyst.

Priser

Alle priser vist på purelyprofessional.dk er i DKK. Alle priser er inklusive moms men eksklusive forsendelsesomkostninger.

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne på purelyprofessional.dk uden forudgående varsel. De priser, som vises på tidspunktet for din bestilling vil være gældende for denne, undtagen i tilfælde af åbenlyse fejl.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostningerne ved levering inden for Danmark er de samme uanset størrelse og vægt af din bestilling. Du kan inden afgivelse af din bestilling vælge imellem følgende leveringsmetoder:

Dag-til-dag levering på posthus/postbutik: DKK 29,00
Dag-til-dag med levering til din dør: DKK 55,00
Dag-til-dag med levering til dit arbejde: DKK 55,00
Der er ikke forsendelsesomkostninger på bestillinger på mere end DKK 600,00, når bestillingen skal leveres til pakkeshop i Danmark.

Ved forsendelser til Grønland og Færøerne sendes varerne af sted som økonomiforsendelse, og modtager betaler alle forsendelsesomkostninger. Prisen for forsendelse beregnes efter vægt. Vi sender en separat e-mail med de relevante oplysninger. Ved bestillinger til Grønland fratrækker vi den danske moms.

Ønsker du oplysninger om levering til udlandet, kan du kontakte os på telefon +45 4440 4868 eller skrive til os via e-mail på kundeservice@purelyprofessional.dk.

Betaling

Du kan betale for din ordre med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Edankort, Mastercard, Maestro, Jcb, Mobile Pay, Viabill og Netbank.

Vi trækker betalingen for din bestilling fra din konto, når vi har afsendt varen til dig.

Levering

Din ordre hos purelyprofessional.dk bliver afsendt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage, og den forventede leveringstid er én hverdag. Hvis vi ikke har en eller flere af varerne i en bestilling på lager, bliver disse eftersendt uden yderligere omkostninger for dig. Hvis dette er tilfældet, modtager du oplysninger herom pr. e-mail.

Selvom vi bestræber os på at levere din bestilling inden for den angivne forventede leveringstid, kan levering tage længere tid på grund af uventede begivenheder og forhindringer. Hvis du ikke har modtaget din bestilling inden 30 dage efter indgåelse af aftale med purelyprofessional.dk, har du ret til at annullere din bestilling.

Reklamationsret

Vi forsøger at sikre, at vi kun leverer fejlfrie varer. Skulle det alligevel ske, at du modtager en fejlbehæftet eller beskadiget vare, har du ret til at reklamere over fejlen i medfør af købelovens mangelsregler. Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret efter tidspunktet for levering af en vare.

Hvis en modtaget vare er fejlbehæftet, skal du hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen, give meddelelse herom til purelyprofessional.dk. Din ret til at gøre fejl gældende bortfalder, hvis fejlen skyldes din fejlhåndtering af varen eller andre forhold, som vi ikke er ansvarlige for.

I tilfælde af, at en vare er fejlbehæftet, refunderes alle dine omkostninger, herunder forsendelsesomkostninger, dine fragtomkostninger ved returneringen og eventuelle gebyrer.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde din bestilling fra det tidspunk, hvor du foretager bestillingen, og indtil 14 dage efter, at du har modtaget dine varer.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb af en eller flere varer, skal du give purelyprofessional.dk meddelelse herom senest 14 dage efter, at du har modtaget varen/varerne. Du kan sende din meddelelse enten pr. post til Medico Haircare ApS, Malmøgade 2, kld. th., 2100 København Ø eller pr. e-mail til kundeservice@purelyprofessional.dk. Du skal herefter returnere varerne til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten.

Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret, skal varerne være i væsentlig samme stand, som da du modtog dem. Varerne bedes returneret i forsvarlig indpakning, hvis muligt i den originale emballage. Du kan ikke returnere varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager er forseglede, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Faktura eller følgeseddel for varerne bedes returneret sammen med varerne. Ved refundering af beløbet, vil vi forsøge at anvende samme betalingsmetode, som blev anvendt ved betaling, medmindre andet følger af udtrykkelig aftale med dig.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret, refunderer vi den pris, som du har betalt for de returnerede varer uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Tilbagebetalingen kan dog tilbageholdes, indtil vi modtager varerne eller dokumentation for, at du har sendt varerne retur.

Du skal selv betale fragtomkostningerne ved returneringen.

Returadresse

Hvis du vil returnere en vare til os, enten fordi der er fejl ved varen, eller fordi du har fortrudt dit køb, skal du sende den til følgende adresse:

Medico Hair Care ApS
Malmøgade 2, kld. th.
2100 København Ø
Danmark
Tel: +45 4440 4868
Mærket med din ordres nummer.

Køb på webshoppen

Når du shopper hos os og vælger at oprette en konto, bliver du medlem af vores kundeklub, og vi opbevarer dit navn og din adresseinfo på din konto, så du nemmere kan bestille produkter i fremtiden.

Når du handler på vores webshop og vælger at forlade din kurv, sender vi dig en e-mail med et link til din bestilling hvilket gør det nemmere for dig at genoptage og afslutte dit køb. Ligeledes sender vi ved køb af visse produkter opfølgende emails bagefter, med for eksempel information omkring hvordan du bruger produkterne.

Desuden sender vi dig e-mails om specielle kundetilbud og kampagner ca. 1 gang om måneden. Disse e-mails kan du altid framelde dig, men vær opmærksom på, at du i så fald selv er ansvarlig for at holde øje med tilbud og rabatter på vores hjemmeside.

Din konto hos os er kun til personlig brug, og du må ikke dele dit kodeord med andre. Du er forpligtet til altid at sørge for, at din konto er opdateret med korrekt ejer- og adresseinformation.

Læs mere om køb på webshoppen i vores persondatapolitik.

Du kan ikke optjene eller bruge point på varer på tilbud eller sammen med andre rabatkuponer.

Personoplysninger

Vi behandler alle oplysninger, som vi registrerer om dig, i overensstemmelse med de til enhver tid gældende persondataregler.

Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af oplysninger om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondatareglerne.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Læs mere om personoplysninger i vores persondatapolitik.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over et køb fra purelyprofessional.dk, kan du kontakte vores kundeservice på telefon +45 4566 2093 eller skrive til os enten via vores online kontaktformular eller pr. e-mail på info@purelyprofessional.dk. Hvis vi ikke kan finde frem til en løsning, kan du indbringe en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby www.forbrug.dk.

Du kan også indbringe din klage på EU’s online klageportal (”Onlineplatformen”) på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Onlineplatformen indeholder informationer om dine muligheder for en udenretslig tvistbilæggelse af din klage. Du kan kun anvende Onlineplatformen, hvis du er forbruger bosiddende i EU. I forbindelse med din klage kan du indsætte vores e-mailadresse info@purelyprofessional.dk.

Lovvalg og værneting

Dit køb af varer hos os er i alle henseender undergivet dansk ret, dog ikke CISG (Den Internationale Købelov), medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Eventuelle uenigheder, som vi ikke kan afgøre i mindelighed, afgøres af de ordinære danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til disse købsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på info@purelyprofessional.dk eller

Medico Hair Care ApS
Malmøgade 2, kld. th.
2100 København Ø
Danmark
Tel: +45 4440 4868

Disse vilkår og betingelser er senest opdateret 25/10/2022.

Copyright © 2023 Purely Professional
Se kurvTilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down