Hair repair 2 - dybdevirkende 2 i 1 behandling

Endelig kan vi præsentere vores nye hårmaske Hair repair 2. Vi har ventet og ventet! Men nu er den her! Tillad os at præsentere hair repair 2 🙂

Hair repair er en forlængelse af – eller egentlig en prequel til - vores Treatment 1. Hvor treatment 1 er en leave in kur, der fokuserer på at genskabe strukturen i hårstråets beskyttende skællag med fedtstoffet 18 MEA, er hair repair en rinse out hårmaske, der genopbygger hårstråets kerne af keratin.

Hair repair indeholder som vores Oil 1 koldpresset kokosolie, som trænger ind i hårstrået, hvor den er med til at genopbygge hårstråets kerne. Denne kerne består hovedsageligt af proteinstoffet keratin. Keratin er opbygget af aminosyrer, der sidder sammen i lange kæder kaldet frekvenser. I hair repair bruger vi ingrediensen KerastoreTM, der efterligner rækkefølgen (frekvensen) af aminosyrerne i keratin. Når håret bliver slidt, forsvinder noget af keratinet, og håret bliver samtidig mere negativt ladet.

KerastoreTM har aminosyrefrekvensen i den ene ende af molekylet, og har positivt ladet gruppe i den anden ende af molekylet. Derfor sætter KerastoreTM sig hovedsageligt på de steder af håret, som er mest slidte og derfor elektronegative. Det er noget der tager lidt tid. Lad gerne hair repair sidde i håret 10 minutter eller mere. Den er værd at vente på!

Det er det vigtig at give sig selv tid - og tage sig tid - det gælder også når det kommer til hårpleje, især hvis man vil have mærkbare og synlige resultater. Tit lider vi under forestillingen om, at jo hurtigere noget går, jo mere kan vi nå. Derfor er det nogle gange egentlig helt rart, at man ikke skal alt muligt på en gang. At noget rent faktisk tager 10 minutter og derfor fastholder os et øjeblik. Vi tænker lidt på det at bruge tid til en hårmaske, som en slags slow food for your hair.

Hair repair er en 2 i 1 behandling, der kan bruges til intensiv genopbygning af proteinerne i hårstråets kerne, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje af hovedbunden. Hårmasken indeholder også avokadoolie, der beroliger hovedbunden og efterlader den i balance. Perfekt til en hjemmespa dag eller en lille pause, hvor man vil prioritere sig selv og sit hår. Når hair repair bruges til hovedbundsmassage, anbefaler vi at rense den ud med shampoo, så de nærende olier ikke tynger håret. Bruges hair repair i hårets længder, kan den skylles ud som en balsam.

Hair repair 2 kan lige nu købes som juletilbud sammen med Treatment 1, som det ultimative hårplejesæt til dig selv, eller en hvis hår du holder af 🙂

Og hvis du allerede er lidt i forjulesteming, kan du se alle vores gode juletilbud lige her...

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram