Skræddersyede hårpleje testere

Er du i tvivl om Purely Professional er den rigtige serie for dig?

Med Purelys hårplejetestere får du mulighed for at teste et sæt produkter, der er tilpasset dit hår og din hovedbunds behov.

For kun 75 DKK får du et introkit, samt vejledning i hvordan produkterne skal anvendes. Denne løsning er særligt velegnet til dig, som har særlige behov eller bare godt kan lide at prøve dine skønhedsprodukter, før du køber en ny serie.

Hvert sæt består af testere på tre produkter, der passer til netop din hårtype og hovedbund pakket i en fin travel bag. Samtidig får du løbende vejledning i forhold til produktanvendelse så du er sikker på at få de rigtige produkter hjem på badeværelseshylden.

Vi har sammensat seks forskellige sæt tilpasset hovedbund og hårtype

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige sæt af hårplejetestere for at kunne vælge det, der passer bedst til dit hårs og din hovedbunds behov.

Vi har sammensat seks forskellige sæt tilpasset hovedbund og hårtype

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige hårplejetester sæt for at kunne vælge det, der passer bedst til din hovedbund- og hårs behov.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram