Fylde i fint hår - the purely way

Vi får næsten dagligt spørgsmål om hvilke produkter vi anbefaler til fint hår, især fra folk der før har været vandt til, at den eneste måde hvorpå de kunne få fylde eller style deres hår var ved farvning eller kradse stylingprodukter, som jo på sigt ikke gør det bedste ved det i forvejen fine hår.

Vask og pleje:

Hvis ikke din hovedbund kræver særlige hensyn eksempelvis pga skæl eller kløe så anbefaler vi at man bruger Shampoo 1  ,der giver håret fylde og glans og  nænsomt renser hår og hovedbund. Efter vask fordeles en lille mængde Conditioner 1  i hårets længder og spidser. Conditioner 1 giver pleje og fugt til håret uden at tynge det (indeholder bl.a.  jojoba- og abrikoskerneolie samt hvedeprotein). Kram håret forsigtigt tørt med et håndklæde og fordel lidt Treatment 1 i spidserne for optimal pleje af håret.

Styling:

Inden styling  sprayes håret med Protection 2, som er en varme- og solbeskyttende spray, der er formuleret på en vandbase så den ikke tynger håret. Herefter krammes ca 1-2 pump Styling mousse 1 der giver håret godt med volumen, uden dog at gøre det stift at se på og røre ved. Føntør herefter håret, enten  med hoved nedad, eller med en rundbørste. Brug meget gerne kold/lun luft frem for fuld skrald på den varmeste indstilling :-). Og voilá volumen i fint hår.

Vi har for noget tid siden lavet den her video sammen med en af vores purely frisører Sebastian som har "Et Sted på Nørrebro", hvor han viser hvordan han laver volumen i fint hår, på vores søde purely model Karen :-).

Hvis du godt vil se flere videoer fra os af så kan du finde dem her. Og så vil vi i den nærmeste fremtid lave flere videoer med tips og tricks til hår og hud hvis der er stemning for det.

Rigtig god dag.

KH Julie, Nana og Cecilie

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram