For børn og barnlige sjæle...

"A puro fonte defluit aqua pura" (Latin)
- Af rene kilder udspringer rent vand

Med Purely Professionals kids serie bliver det ikke renere - og mildere! - for hud og hår.

Vores kids produkter er lavet netop med børns nye og fine hud i tankerne, og vi har omhyggeligt valgt de mildeste vaskeaktive stoffer der findes - og kun de nødvendigste! F.eks. er der i alt 5 ingredienser i vores baby shampoo, eller kun 4, hvis man ikke tæller aqua med 😉

Men kids serien er ikke kun for børn. Vi voksne kan også være med. Der kan være mange grunde til at ville vælge milde børneserie produkter: Ekstreme allergier og eksemer, sart hud og hovedbund som følge af sygdom eller blot et bevidst valg om at skåne sin krop så meget som muligt er de argumenter, vi oftest hører om. Gennemgående handler det dog netop om at tilbagebringe eller bevare en naturlig og balanceret tilstand fremfor at udsætte sig selv for skrappe rense- og plejeprodukter. Og når alt kommer til alt, hvad er renere end børn og barnlige sjæle?

Der er et par blogskribenter der har anmeldt vores kids serie. Læs her hvad de skriver om produkterne, testet på egne børn!

Link: Hyldermors Have
Link: Børnetøjsindkøberen

Og tjek konkurrencen ud på Cover Kids facebookside, hvis du vil lege med om at vinde et sæt af hele Purely Professionals kids serie.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram