Pleje af krøller i kraftigt hår

Hvis du er en af de heldige som er blevet udstyret med krøller i et kraftigt hår, så ved du, hvor meget pleje det kræver, og hvordan den forkerte pleje hurtigt kan få dit hår til at se både tørt, filtret og uplejet ud.

Det krøllede hårstrå har en anden struktur end glat hår. Det er mere porøst, hvilket gør at det kræver mere fugt og pleje. Det er derfor vigtigt, at du bruger en shampoo formuleret på milde vaskeaktive stoffer, da de skrappe sulfater (SLS og SLES) udtørrer dit hår og får det til at kruse.

Purely Professionals sulfatfrie shampoo 0 bevarer hårets naturlige struktur og beskytter hårets skællag mod slitage. Derudover anbefaler vi at du bruger conditioner 2, som indeholder kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein, der giver håret dybdevirkende pleje og fugt.

  • Det krøllede hårstrå har en porøs overfladestruktur, brug derfor en skånsom sulfatfri shampoo
  • Fremhæv og definér dine krøller med styling lotion 1. Kombiner med treatment 1 for et blødt look
  • Brug altid lav varme og intensitet når du føntørrer dit hår så du undgår det kruser

Anbefalede produkter til krøller i kraftigt hår

Mere viden om krøller i kraftigt hår

Oftest er det sådan med hår, at man gerne vil have noget andet, end det man er udstyret med fra naturens side: fx en kort glat page, når man har kraftigt krøllet hår.

Kraftigt krøllet hår bliver hurtigt uregerligt at have med at gøre. Derfor vil mange, der har kraftigt krøllet hår bruge tid på, at lede efter produkter og behandlinger, som kan hjælpe med at tæmme det viltre hår.

Måske har du brugt meget tid på at glatte dit hår, men skuffet måtte konstatere at det fugtige danske klima hurtigt får dit hår til at kruse igen. Måske har du investeret en mindre formue i diverse silikoneholdige produkter for at få krøllerne til at makke ret, eller fået din frisør til at give det en kemisk behandling for at få det glat.

Med den rette pleje kan du få et krøllet hår, som de fleste vil være misundelige på, og som ikke kræver timer på badeværelset med diverse stylingredskaber og produkter. Nøglen er skånsom – gerne sulfatfri - hårvask og masser af pleje.

Efter hårvask anbefaler vi derfor at du fordeler lidt af vores leave-in hårkur, treatment 1 i håret. Den kan også bruges som styling i hårets spidser, de dage du ikke vasker hår. Vi anbefaler desuden, at du en gang om ugen plejer dit hår med hair repair 2, som er en meget nærende hårmaske, som genopbygger keratinet i hårets kerne, og som samtidig har en beroligende virkning på hovedbunden.

Spa dag til håret

Krøllet og kraftigt hår kræver meget pleje og fugt. Det er derfor en god idé at prioritere en ugentlig 'hårmaske dag', hvor du bruger vores hair repair 2, der er en dybdevirkende hårmaske, som plejer hovedbunden og genopbygger hårstråets keratin. Lad den gerne sidde og virke i ca. 10 - 15 min.

Reducér krus med treatment 1

Kraftigt og krøllet hår har tendens til at kruse. Det er derfor vigtig at finde frem til nogle produkter, der er kan minimere krus. Vi anbefaler især vores treatment 1, som er en leave-in hårkur, der udover at pleje hårstrået i dybden også minimerer krus. Den er et godt alternativ til silikoneholdige styling- og plejeprodukter. Treatment 1 kan bruges dagligt i både vådt og tørt hår.

Få styr på krøllerne med dette simple trick

Hvis du synes, at dit krøllede hår er svært at holde styr på, så kan vores styling lotion 1 være en god hjælp. Den giver håret et let og fleksibelt hold og fremhæver krøllerne. Den kan med fordel blandes med vores leave-in hårkur treatment 1 i forholdet 2:1 for blødere krøller.

Ofte stillede spørgsmål om krøller i kraftigt hår

Jeg har kraftigt hår, som jeg synes fedter hurtigt til, hvilken shampoo vil i anbefale mig at bruge?

Grunden til at dit hår fedter til skyldes at din hovedbund har en overproduktion af sit naturlige beskyttende fedtlag, hvilket kan skyldes at den reagerer på at blive vasket ofte med en shampoo, der indeholder kradse sulfater.

I første omgang tænker jeg at du vil have gavn af at prøve vores shampoo 2, som er en mild, men afrensende shampoo, som er særligt velegnet til hår der fedter hurtigere til.

Til at begynde med kan du bruge den 2-3 gange om ugen og på sigt tror jeg at du kan nøjes med at bruge den en gang om ugen, som en ’sunday shampoo’, gerne som supplement til shampoo 0 – du kan læse mere om den kombination her.

Jeg dyrker meget sport og i den forbindelse bliver mit tunge og kraftige hår ret svedigt, hvilken shampoo og ikke mindst hårplejerutine vil i anbefale mig?

Da du dyrker meget sport vil jeg råde dig til, at du i første omgang prøver at vænne dig til ikke at have håret alt for stramt sat op, og at du efter sport lader dit hår være løst så det kan lufttørre.

På den måde passer du bedst muligt på dit hår og din hovedbund. Derudover vil jeg foreslå at du vasker dit hår 2-3 gange om ugen med vores skånsomme sulfatfrie shampoo 0, for på den måde at slide mindst muligt på håret.

Én gang om ugen kan du bruge vores shampoo 2, som en slags ’sunday shampoo’. Det er en mild, men afrensende shampoo, som effektivt løsner snavs og fedt fra hovedbunden.

Jeg har meget kraftigt glat hår, som jeg passer godt på – dog kunne jeg godt tænke mig lidt fald/krøller i det uden at slide på det – har I nogle gode tips til dette?

Det kan godt være svært at finde frem til nogle stylingmetoder, som er skånsomme mod hår og hovedbund, men samtidig er effektive. Dog har vi selv eksperimenteret lidt med anderledes stylingtips, som du kan læse og se mere om her.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram