Pleje af krøller i fint hår

Ofte forbinder vi krøller med kraftigt hår, men faktisk er det lige så almindeligt med krøller i et fint hår, og det er mindst lige så krævende at pleje. Heldigvis er der godt nyt, for med de rette produkter og pleje af dine krøller, kan du få det bedste frem i dit hår. Det krøllede hårstrå har en anden struktur end glat hår. Det er mere porøst, hvilket gør at det kræver mere fugt og pleje. Derfor er det vigtigt, at du bruger en shampoo formuleret på milde vaskeaktive stoffer – gerne helt sulfatfri som vores shampoo 0 – da de skrappe sulfater (SLS, SLES) udtørrer det krøllede, hår og får det til at kruse.
  • Krøllet hår har brug meget pleje, da det har en anden og mere porøs overfladestruktur
  • For kraftig føntørring kan få krøllerne til at kruse, skru ned og få samling på dine krøller
  • Hvis du blander treatment 1 og styling lotion 1 i forholdet 1:2 får du lækre bløde krøller

Anbefalede produkter til krøller i fint hår

Mere viden om krøller i fint hår

Det fine krøllede hår har tendens til at kruse, og det er derfor nærliggende at investere i et silikoneholdigt plejeprodukt, for at komme problemet til livs. Desværre er disse produkter ofte for tunge til det fine hår, som i stedet klasker sammen og mister volumen.

Vi anbefaler, at du efter hårvask plejer dit hår med conditioner 1, som er en mild og plejende conditioner, der tilfører krøllerne pleje og fugt uden at tynge håret.

Når håret er håndklædetørt, er det en god ide at bruge lidt leave-in treatment i hårets spidser og længder. Foruden sine meget plejende egenskaber, har treatment 1 også en stylende effekt på det krøllede hår, da den indeholder plejende olier, der samler krøllerne og får dem til at fremstå mere harmoniske og velplejede.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra volumen i håret, så har vi udviklet en styling lotion 1 netop til krøllet hår, den fremhæver krøllerne og giver håret et løft. For ekstra pleje og et naturligt og blødt look, anbefaler vi at du blander den med treatment 1 inden den fordeles i håret.

Produkterne fungerer både ved føntørring, og hvis du lader dit hår lufttørre. Dog er det vigtigt, at du tørrer dit hår ved lav varme og intensitet, da for høj varme og intensitet udtørrer håret og får krøllerne til at kruse.

fylde vs. pleje

Hvis du har krøller i et fint hår, er du måske fanget mellem ønsket om fylde i det fine hår og ønsket om pleje til det krøllede og porøse hårstrå. Heldigvis er det muligt at få det bedste fra begge verdener. Vi anbefaler, at du har fokus på skånsom vask og let pleje. Brug derudover enkle stylingprodukter, der ikke kræver intens varmepåvirkning for at virke til at skabe volumen.

giv det krøllede hår pleje hver dag

Giv dit hår pleje hver dag – også hvis du ikke vasker hår. Vi anbefaler, at du bruger en lille mængde treatment 1 i hårets spidser og længder hver dag. Du kan eventuelt blande den med dine stylingprodukter og kombinere pleje og hold.

klip og styling – slip krøllerne fri

Slut fred med dine krøller og giv glattejernet en pause. Der er mange som vælger at glatte deres hår hvis de har krøller i et fint hår, da det er for besværligt at holde styr på lokkerne, når de bare for lov til krølle, som de vil. Men måske skulle du give krøllerne en chance… Det kan du læse mere om her, hvor en af vores purely frisører giver en række tips til, hvordan du bedst muligt plejer og klipper et fint krøllet hår.

Ofte stillede spørgsmål om krøller i fint hår

Jeg har hørt meget godt om sulfatfrie shampooer, og jeg går og overvejer at prøve jeres shampoo 0, men jeg er lidt i tvivl om den passer godt til mit hår, da jeg både har fint og krøllet hår. Jeg vil gerne fremhæve mine krøller, men er bange for at en sulfatfri shampoo vil få mit hår til at klaske sammen?

Vi plejer at råde folk med fint krøllet hår til at prioritere deres krøller først, når det gælder hårpleje. Volumen kan man tilføre efterfølgende med milde stylingprodukter.

Shampoo 0 er meget skånsom overfor hår og hovedbund. Den bevarer hårets naturlige skællag intakt, hvilket er særligt ønskværdigt hvis man har krøllet hår, da det krøllede hårstrå har en mere porøs struktur end glat hår, og jo mere skællagene stritter, desto mere vil håret kruse og knække.

Jeg vil derfor råde dig til at vaske dit hår i shampoo 0 og derefter pleje det med conditioner 1 og treatment 1. Hvis du ønsker mere volumen, kan du prøve vores styling lotion 1 eller styling mousse 1. Begge indeholder et beskyttende varmefilter, der beskytter håret mod varmestyling.

Jeg kan se, at I anbefaler at man bruger conditioner 1 til fint krøllet hår – men giver den nok pleje til krøllerne?

Grunden til at vi anbefaler conditioner 1 til fint krøllet hår er, at man herved sikrer at håret bliver plejet, dog uden at det efterfølgende føles tungt eller ser fedtet ud. Conditioners som er mere drøje, som vores conditioner 2, kan godt virke en smule tyngende på fint hår – især hvis man har fordelt den for tæt på hovedbunden.

Vi plejer derfor at råde folk til at bruge vores conditioner 1 sammen med treatment 1. For at være sikker på at håret får nok fugt og pleje, vil jeg desuden anbefale dig at prøve vores dybdevirkende hårmaske, hair repair 2, som er en rinse out hårkur, der med fordel kan bruges 1-2 gange om ugen. På den måde sikrer du dig at dine krøller får masser af pleje dog uden at skulle gå på kompromis med volumen i dit hår.

Har I nogle tips til hvordan jeg bedst tørrer og styler mit hår efter hårvask, hvis jeg gerne vil fremhæve mit naturlige fald lidt mere? Jeg synes hurtigt at det bliver filtret og kruset at se på.

I første omgang vil jeg råde dig til, at skifte over til vores sulfatfri shampoo 0, som er den bedste shampoo til krøllet hår, da den påfører det krøllede hårstrå mindst mulig slitage.

Derudover er det vigtigt, at du efter hårvask nænsomt krammer det overskydende vand ud af håret med et håndklæde, herefter kan du fordele en lille mængde treatment blandet sammen med styling lotion 1 (se vores video om hvordan du gør).

Du kan nu vælge at lade dit hår lufttørre, hvor du med jævne mellemrum snor dit hår let om fingeren i de naturlige samlinger, som de falder i, for på den måde at samle dine krøller let. Hvis du gerne vil speede processen lidt op kan du tørre dit hår let med en føntørrer, på lav varme og intensitet imens du gør det samme (se vores video om hvordan du gør).

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram