Pleje af kraftigt hår

Hvis du har kraftigt hår, får du sikkert tit at vide, at du er heldig. Men selv kraftigt hår har sine udfordringer og har også brug for pleje – meget af det endda. Mange med kraftigt hår vælger at lade det gro langt, og jo længere dit hår er, desto mere pleje har det brug for.

Hver dag udsættes håret for slitage når vi vasker det, reder det, sætter det op, føntørrer det og udsætter det for sollys. Alt sammen er almindelige rutiner i vores hverdag, som over tid slider på de enkelte hårstrå, der - hvis du ikke plejer dit hår ordentligt - begynder at spalte og knække. Derfor har vi hos Purely Professional udviklet en række plejeprodukter, der plejer og genopbygger håret.

  • Et kraftigt hår kan tåle meget pleje. Brug altid conditioner 2 som afslutning på hårvask
  • Plej dit hår hver dag med treatment 1, der samler hårets spidser og tæmmer flyvsk hår
  • Smukt hår er værd at vente på! Brug 15 min om ugen på at pleje dit hår med hair repair 2

Anbefalede produkter til kraftigt hår

Mere viden om kraftigt hår

Hvis du har kraftigt og langt hår, anbefaler vi, at du vasker dit hår med en sulfatfri shampoo, der bevarer hårets naturlige struktur. Shampoo 0 beskytter hårets skællag mod slitage og minimerer krus.

Hvis du ikke vasker hår så ofte, så brug evt. shampoo 2 en gang i mellem. Shampoo 2 er en mild, men dybdeafrensende shampoo, der skånsomt afrenser hår og hovedbund.

Derudover anbefaler vi, at du efter hårvask plejer dit hår med vores conditioner 2, der indeholder kokosolie og hvedeprotein, der giver dybdevirkende pleje og fugt.

For yderligere pleje af hårets skællag, fordeles en mængde treatment 1 i hårets spidser og længder, når håret er håndklædetørt. Treatment 1 er en leave-in kur, der genopbygger håret med hvedeprotein, kokosolie og 18MEA. Den kan bruges hver dag i både vådt og tørt hår.

Til sidst kan det være en god idé, at bruge vores dybdevirkende hårmaske hair repair 2 en gang om ugen, der plejer både hår og hovedbund.

Masser af pleje
Kraftigt hår kræver, og kan tåle mere pleje end fint hår. Vi anbefaler derfor, at du prioriterer efterplejen af dit kraftige hår højt, for at sikre dig, at det ser sundt og velplejet ud. Brug vores leave-in treatment 1 til dagligt og hair repair 2 som en ugentlig hårmaske.

Overgang til sulfatfri shampoo
Hvis du har været vant til at bruge en shampoo baseret på skrappe sulfater, så kan din hovedbund godt virke lidt mere fedtet end den plejer, når du skifter over til den sulfatfrie shampoo 0.
Det skyldes, at hovedbunden endnu ikke har vænnet sig til at den ikke behøver at overproducere beskyttende fedt, som den ellers har været nødt til, da de skrappe sulfater som SLS og SLES stripper hovedbunden for naturligt forekommende fedt og olie. Typisk tager det 3 uger før hovedbunden har omstillet sig til en mere naturlig tilstand. Vi kalder det overgangsfasen, og anbefaler at du i den periode supplerer shampoo 0 med shampoo 2.

Ofte stillede spørgsmål om kraftigt hår

Jeg har kraftigt hår, som jeg synes fedter hurtigt til, hvilken shampoo vil i anbefale mig at bruge?

Grunden til at dit hår fedter til skyldes at din hovedbund har en overproduktion af sit naturlige beskyttende fedtlag, hvilket kan skyldes at den reagerer på at blive vasket ofte med en shampoo, der indeholder kradse sulfater.

I første omgang tænker jeg at du vil have gavn af at prøve vores shampoo 2, som er en mild, men afrensende shampoo, som er særligt velegnet til hår der fedter hurtigere til.

Til at begynde med kan du bruge den 2-3 gange om ugen og på sigt tror jeg at du kan nøjes med at bruge den en gang om ugen, som en ’sunday shampoo’, gerne som supplement til shampoo 0 – du kan læse mere om den kombination her.

Jeg dyrker meget sport og i den forbindelse bliver mit tunge og kraftige hår ret svedigt, hvilken shampoo og ikke mindst hårplejerutine vil i anbefale mig?

Da du dyrker meget sport vil jeg råde dig til, at du i første omgang prøver at vænne dig til ikke at have håret alt for stramt sat op, og at du efter sport lader dit hår være løst så det kan lufttørre.

På den måde passer du bedst muligt på dit hår og din hovedbund. Derudover vil jeg foreslå at du vasker dit hår 2-3 gange om ugen med vores skånsomme sulfatfrie shampoo 0, for på den måde at slide mindst muligt på håret.

Én gang om ugen kan du bruge vores shampoo 2, som en slags 'sunday shampoo'. Det er en mild, men afrensende shampoo, som effektivt løsner snavs og fedt fra hovedbunden.

Jeg har meget kraftigt glat hår, som jeg passer godt på – dog kunne jeg godt tænke mig lidt fald/krøller i det uden at slide på det – har I nogle gode tips til dette?

Det kan godt være svært at finde frem til nogle stylingmetoder, som er skånsomme mod hår og hovedbund, men samtidig er effektive. Dog har vi selv eksperimenteret lidt med anderledes stylingtips, som du kan læse og se mere om her.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram