Pleje af farvet og kemisk behandlet hår

Der er rigtig mange, som vælger at få deres hår farvet, afbleget, permanentet eller på anden måde kemisk behandlet. Og hvis du er en af dem, så ved du nok, at dit hår har brug for ekstra meget pleje og genopbygning. Vi anbefaler, at du i første omgang vælger en shampoo, som passer til din hårtype, og derefter fokuserer på plejeprodukter, der genopbygger håret.

Mange stiller spørgsmålstegn ved om man kan bruge produkter, med den skånsomme profil som purely har til behandlet hår? Er der overhovedet nok pleje og genopbygning i vores produkter? Til det kan vi svare et klart: Ja, det er der! Et produkt behøver ikke en lang ingrediensliste for at virke, det handler om kvaliteten og koncentrationen af de ingredienser, som der er i produktet, snarere en antallet af dem.

  • Giv spidserne ekstra pleje med en smule oil 1, baseret på ren abrikos- mandel- og koldpresset kokosolie
  • Tag leave-in treatment 1 15 ml med i tasken og giv de trængende spidser et plejende touch-up i løbet af dagen
  • Beskyt dit farvede/ affarvede hår mod solens skadelige stråler med protection 2 og undgå misfarvning

Anbefalede produkter til farvet hår

Mere viden om farvet hår

Det er vigtigt, at du altid bruger conditioner efter hårvask, for at lukke hårstrået, der som følge af farvning eller kemisk behandling er meget åbent og sårbart.

Purely Professional conditioner 2 med kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein giver håret dybdevirkende pleje og fugt. Derudover anbefaler vi, at du dagligt bruger vores treatment 1, som er en leave-in hårkur, der genopbygger håret med hvedeprotein, kokosolie og 18MEA.

Den kan bruges i både vådt og tørt hår, og har også en let stylende effekt på håret, idet de plejende olier reducerer krus og samler spidserne. En gang om ugen anbefaler vi desuden, at du giver dit hår og hovedbund en omgang kærlig pleje med vores meget nærende hårmaske hair repair 2, der indeholder peptider, som genopbygger keratinet i hårstråets kerne.

Det er også vigtigt, at du beskytter din hårfarve mod solens skadelige stråler, der godt kan misfarve farvet og afbleget hår. Til det formål anbefaler vi protection 2, som er en varme- og UV beskyttende spray, der kan anvendes i både vådt og tørt hår.

Conditioner er et must

Brug altid conditioner når du vasker dit hår. Et behandlet hårstrå er mere åbnet, og det har derfor altid brug for mere pleje end et ubehandlet hår.
Som udgangspunkt anbefaler vi conditioner 2, med hvedprotein, jojoba- og kokosolie til behandlet hår, da den giver mere pleje end condtioner 1. Hvis du har et fint hår så brug blot en mindre mængde conditioner så håret ikke tynges.

Behandlet hår kræver ekstra pleje

Hår som er farvet, afbleget eller på anden måde kemisk behandlet, har brug for ekstra meget pleje og genopbygning uanset din hårtype.
Derfor anbefaler vi, at du bruger vores to hårkure leave-in treatment 1 med 18 MEA der reparerer hårstråets skællag og hårmasken hair repair 2, med peptider der genopbygger keratinet i hårstråets kerne, for at passe bedst muligt på dit hår.

Beskyt håret mod solens stråler

Husk at beskytte dit farvede hår mod misfarvning i solen med vores vandbaserede UV- og varmebeskyttende spray, protection 2. Protection 2 beskytter håret mod UVA skader med et ekstrakt af solsikkefrø, så din farve ikke falmer før tid. Sprayen kan bruges i både vådt og tørt hår.

Ofte stillede spørgsmål om farvet og behandlet hår

Jeg har igennem mange år fået afbleget mit hår hos min frisør og været glad for det. Men nu kan jeg mærke, at mit hår ikke længere kan holde til det og jeg vil derfor høre om I har nogle tips til hvordan jeg bedst muligt plejer mit hår og på sigt får mit naturlige hår tilbage, uden at det betyder, at jeg skal klippe det hele af. Jeg har hår til skuldrene og det er fra naturens side kommunefarvet.

Du kan sagtens få plejet dit hår og på sigt få dit naturlige hår igen, uden at det betyder at du bliver nødt til at klippe det hele af nu. Dog vil det være en god idé at du får klippet dit hår regelmæssigt, gerne hver anden/tredje måned, så du kan få klippet det mest slidte af dit hår af. Derudover er det rigtig vigtigt, at du får givet dit hår en masse fugt og pleje.

Når du har vasket dit hår, vil jeg anbefale, at du plejer dit hår med en conditioner. Conditioner 2 indeholder kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein der giver håret dybdevirkende pleje og fugt. Fordel efterfølgende treatment 1 i håndklædetørt hår: en leave-in hårkur der genopbygger håret. Den indeholder bl.a et særligt fedtstof, 18MEA, der hjælper med at samle hårstråenes skællag. Den kan bruges hver dag, i både vådt og tørt hår. Til sidst vil jeg anbefale dig, at du 1-2 gange om ugen bruger vores hair repair 2, som er en hårmaske med peptider, der genopbygger keratinet i hårstråets kerne. Det er en rinse out hårmaske, der skal sidde i håret i ca. 15 min. Hvis du savner lidt inspiration så kan du læse mere om processen her.

Jeg har ikke fra naturens side krøller, men jeg permanenter mit hår så det får fald og fylde. Mit hår er ret fint så hvilken shampoo og conditioner vil I anbefale at jeg skal bruge?

Når dit hår er permanentet vil det have brug for masser af pleje og fugt, så selvom dit hår er fint vil jeg anbefale dig at bruge vores shampoo 0, som er en sulfatfri shampoo der bevarer hårstrået overflade intakt. Derudover vil jeg råde dig til at bruge vores conditioner 2: en plejende conditioner, der indeholder kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein, der plejer håret i dybden.

Til ekstra pleje af håret kan du bruge vores treatment 1, som er en leave-in hårkur der genopbygger hårstrået. Den skal ikke skylles ud og kan bruges i både vådt og tørt hår. Udover at være plejende, har den også en let stylende effekt, da den samler dine krøller og reducerer krus. Til sidst kan du en gang om ugen give dit hår en behandling med vores hair repair 2, som er en rinse out hårmaske, der genopbygger keratinet i hårstråets kerne. Den skal sidde i håret i ca. 15 min.

Jeg skal snart på ferie hvor jeg har planer om både at være i solen og bade i havet. Har I nogle produkter der kan beskytte mit farvede hår mod misfarvning mens jeg er afsted?

Vi har udviklet en vandbaseret varme- og UV beskyttende spray, protection 2, som beskytter håret mod solens skadelige stråler. Protection 2 er vandbaseret, og derfor kan du genpåføre den i løbet af dagen uden at dit hår bliver tynget eller fedtet at se på.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram