Find pleje til dit hår

Sundt hår starter med en hovedbund i balance

Purely Professional udvikler hårpleje ud fra 5 grundværdier: Det skal være med færrest mulige komponenter. Det skal være med de reneste ingredienser. Det skal altid have et specifikt formål. Det skal virke. Det skal fremstilles med omtanke.

Vores hårpleje er fokuseret omkring nænsom vask og dybdevirkende pleje. Dette har vi suppleret med en række skånsomme, men effektive stylingprodukter. Alle vores produkter er parfumefri og er vurderet til den grønne kolbe af forbrugerrådet TÆNK. De fleste af produkterne kan bruges til curly girl metoden (link til curly siden).
Det er vigtigt at finde frem til de helt rigtige hårplejeprodukter, for at du kan få det bedste ud af dit hår. Tag udgangspunkt i både din hårtype og din hovedbunds tilstand - for begge dele har betydning, når du vælger hårplejeprodukter.

Vi anbefaler, at du prioriterer din hovedbund før dit hår. Hvis du har skæl, eller din hovedbund klør, så er det vigtigt, at du vælger produkter, der behandler den ubalance først - et sundt og velplejet hår starter nemlig med en hovedbund i balance.

Det kan være at din hovedbund klør, dit hår virker tørt, eller det ser fedtet ud allerede få timer efter du har vasket det. Måske kruser dine krøller, dit fine hår klasker sammen, eller har du stadig ikke fundet frem til den skælshampoo, der virker for dig?

Vi har sammensat seks plejeprogrammer tilpasset forskellige hårtyper, så du let kan finde frem til de produkter, der er rigtige for dig.

Ofte stillede spørgsmål om hårpleje

Hvorfor fælder jeg?

Det er helt normalt at fælde op til 100 hårstrå om dagen. De fleste vil nok opleve perioder hvor man fælder mere, og det er ofte kilde til bekymring.

Hårets cyklus kan inddeles i tre faser: den anagene fase som er hårets vækstfase, der varer mellem 2 og 7, år og som er med til at bestemme hvor langt dit hår kan blive – jo længere fase jo længere hår. Med alderen bliver den anagene fase kortere.

Den katagene fase er hårets transitionsfase, og den varer ca. 10 dage. Her formindskes hårets follikel og til sidst udstødes den fra hovedbunden.

Herefter indtræder den sidste fase, den telogene fase, som varer ca. 3 måneder. Det gamle hår er ikke længere tilknyttet hovedbundens blodforsyning, og det kan derfor fremstå livløst og glansløst. I denne fase stopper hårvæksten, indtil håret er blevet udstødt fra folliklen af et nyt hårstrå. 10-15% af håret er i den telogene fase, det er derfor, vi altid fælder.

Gode råd hvis du vil forebygge fældning

Få de rigtige vitaminer:

Zink – findes eksempelvis i skaldyr og havregryn
Silika- findes i kartofler, røde og grønne peberfrugter, rå kål, nødder og mandler
Magnesium- findes i grønne grøntsager, jo mørkere desto bedre
Essentielle fedtsyre - fiskeolie eller olie udvundet fra eksempelvis hørfrø

Spis varieret, undgå stress, rygning og overstyling.

Hormoner kan påvirke dit hår – en ubalance kan betyde udsving i dit hårs cyklus, eksempelvis pga. Graviditet eller p-pille stop.

Hvis du føler at dit hårs tilstand bekymrer eller stresser dig så er du altid velkommen til at skrive til os. Hårtab er et anliggende der bekymrer de fleste, både mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv – så du er ikke alene og der er heldigvis meget hjælp at hente.

Hvorfor klør min hovedbund og er irriteret efter hårvask?

Mange oplever kløe og irritation af hovedbunden i forbindelse med hårvask. Det kan for eksempel skyldes, at hovedbunden bliver vasket for intensivt - enten på grund af hyppigheden af hårvaske eller ved brug af en for afrensende shampoo, som stripper hår og hovedbund for de naturligt forekommende og beskyttende olier huden producerer.

Derfor er vores shampooer udelukkende baseret på milde sulfater eller vaskeaktive stoffer der ikke er sulfater. De traditionelle sæbestoffer er nemlig skrappe sulfater så som sodium lauryl sulfat (SLS) og sodium laureth sulfat (SLES), der begge er hudirriterende. Purely Professional shampoo er også fri for parfume, som kan være årsag til irritation og allergi. Derudover bruger vi ikke silikoner i vores produkter, da disse er meget svært nedbrydelige i naturen og derfor er en trussel mod vores vandmiljø.

Hvis du har nogle problemer med din hovedbund, bør du afhjælpe dem, før du vælger andre hårplejeprodukter. Du kan læse vores gode råd til hovedbundsproblemer her (kløe og skæl).

Hvordan styler jeg mit hår uden at slide det?

Styling af håret slider på håret. Vi børster, varmebehandler og anvender produkter for fylde, hold og glans. Det er klart, at styling er den del af vores hårrutine, hvor de største skader på hårstrået sker. Men det er muligt at minimere disse ved at anvende milde stylingprodukter, gode børster og minimere varmestyling.

Alle Purely Professionals stylingprodukter er fri parfume og vaskes let ud af håret igen. Derudover fokuserer vi på at kombinere styling, pleje og beskyttelse i vores produkter, så slitage på hårstrået minimeres.

Vi synes ikke det er nødvendigt at bruge farvestoffer og silikone i stylingprodukter ligesom vi heller ikke er vilde med aerosoler og aluminiumsemballager. Det mener vi er den bedst mulige omtanke, vi kan vise både vores bruger og miljøet.

Produkter som styling lotion 1 og styling mousse 1, der kan anvendes ved føntørring og varmebehandling af håret, indeholder udover plejende panthenol også varmefiltre, der beskytter håret op til 220C.

Purely Professional protection 2 er en UV- og varmebeskyttende spray, som beskytter håret mod både varmepåvirkning i forbindelse med føntørring og varmestyling samt skadelige virkninger forårsaget af sollysets UVA stråler.

Til hår med længde anbefaler vi at supplere med yderligere genopbyggende pleje. Vores leave-in hårkur, treatment 1 genopbygger håret med 18 MEA, der er hårets eget fedtstof, som binder hårstråets skællag sammen. Brug treatment 1 efter hårvask i håndklædetørt hår eller i spidserne af tørt hår, eventuelt i kombination med stylingprodukter som wax 1 eller styling lotion for at kombinere et blødt fleksibelt hold med intens pleje.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram