Find pleje til alle hudtyper

Velplejet hud kræver fugt og virksomme ingredienser

Purely Professional udvikler hudpleje ud fra fem grundværdier. Det skal være med færrest mulige komponenter. Det skal være med de reneste ingredienser. Det skal altid have et specifikt formål. Det skal virke. Det skal fremstilles med omtanke.

Purelys hudpleje er udviklet med henblik på at give huden den bedste pleje, beskyttelse og fugt, med produkter der er baseret på ingredienser af højeste og reneste kvalitet i en koncentration, der garanterer en virkning. Alle vores produkter er parfumefri og er vurderet til den grønne kolbe af forbrugerrådet TÆNK.

Huden er kroppens største organ og kræver igennem livet forskellig pleje og opmærksomhed: den sarte barnehud der hurtigt tørrer ud, teenageårenes hormonudsving der giver uren og fedtet hud eller den modne hud, der gradvist mister spændstighed og fylde.

Vores hud går over tiden igennem skiftende faser, der kræver ny opmærksomhed og kan være årsag til bekymring og irritation. Det er derfor vigtigt, at finde frem til den rigtige pleje og de rigtige rutiner, som tager afsæt i netop din huds behov.

Her kan du finde frem til den ansigts- og kropspleje, der passer bedst til din huds behov netop nu

Ofte stillede spørgsmål angående hudpleje

Hvornår skal jeg begynde at bruge anti-aging produkter hvis jeg gerne vil undgå rynker?

I første omgang er det vigtigt at understrege, at selvom det er muligt at forebygge nogle forandringer i huden, så kan man ikke glatte rynker helt ud, selvom mange anti-ageing produkter måske lover noget andet.

Alderstegn kan både dække over rynker, finere linjer og mindre spændstighed i huden, og det er meget individuelt fra person til person, hvordan huden ældes. Det afhænger for eksempel af hvilke ydre og indre påvirkninger, du over tid har udsat din hud for (eks. sol, rygning og forurening), men det er også genetisk bestemt. Jo lysere din hudtype er, jo mere sårbar er den i forhold til de nedbrydende processer solstrålerne sætter i gang.

Solen er den største synder i forhold til huden, så vi anbefaler, at du altid, uanset alder, hver dag sørger for at beskytte din hud imod solens stråler, eksempelvis med vores dagcreme, DAY der indeholder en bredspektret UVA- og UVB beskyttelse. Solens UVA stråling er med til at nedbryde hudens kollagen - og elastinlag, som udgør det ’fyld’ i huden, der når det nedbrydes over tid, gør at huden danner fine linjer og med tiden rynker. Når man rammer de 25-30 år og de første tegn på aldring begynder at vise sig, så anbefaler vi, at man begynder at supplere sin hudplejerutine med SERUM og NIGHT.

Hvilken ansigtsrens skal jeg bruge, hvis jeg har sart hud?

Vi anbefaler at rense ansigtet med Purely Professionals ultra milde facial cleanser 1, der er en yderst mild skumrens med beroligende ekstrakt af kamille.

Vi vil nemlig ikke bruge de gængse sulfatholdige sæber som sodium lauryl sulfat (SLS) og sodium laureth sulfat (SLES), der er hudirriterende og findes i rigtig mange cleansers.

Ved at undgå de skrappe sulfater i dine cleansers, vil du opleve at din hud bliver mindre irriteret og tørrer mindre ud.

Hvordan plejer jeg min hud bedst muligt, når jeg har tendens til atopisk og tør hud?

Tør hud, der har en tendens til at udvikle atopisk eksem, skal behandles nænsomt. Derfor anbefaler vi, at du bruger håndsæbe og kropsvask uden skrappe sulfater, som sodium lauryl sulfat (SLS) og sodium laureth sulfat (SLES), der er hudirriterende, og som findes i rigtig mange sæber.

Brug i stedet en mild sæbe som vores hand cleanser 2, der kan bruges på hele kroppen eller vores shampoo 3, der ligeledes er en meget mild hår– og kropsvask, der kan bruges dagligt.

For at pleje den tørre hud bedst muligt anbefaler vi, at du bruger vores repair cream 1 på de særligt udsatte og tørre områder. Repair cream 1 er en meget fed og nærende creme, rig på E-vitamin og med ekstrakt af kamille og morgenfrue, der virker beroligende og plejende på tør og atopisk hud.

Brug den gerne to gange dagligt eller efter behov. Derudover anbefaler vi, at du at du på resten af kroppen bruger vores body lotion 1, som er en plejende og fugtgivende lotion, der er let at fordele og hurtigt trækker ind i huden. Den indeholder også plejende ekstrakt af morgenfrue og bør bruges dagligt for optimal virkning.

Kan jeg bruge jeres produkter til børn?

Jeg har en datter på 1,5 år som lider af atopisk eksem, og jeg vil høre om jeres produkter kan bruges til børn?

Vi har flere hudplejeprodukter som egner sig rigtig godt til den sarte barnehud. Vi anbefaler især vores repair cream 1 til lindring og pleje af atopisk eksem, og til tørre udsatte områder såsom kinder og hænder.

Repair cream 1 er en meget plejende creme, med aktivt økologisk ekstrakter af morgenfrue og kamille, der virker beroligende og helende på huden og lindrer tør og irriteret hud fx ved eksemudbrud, skader eller vintertørhed.

Derudover anbefaler vi at bruge vores ultra milde baby shampoo til hår - og krops vask af de små og vores hand cleanser 2 for at undgå tørre og sprækkede hænder, der kan opstå ved hyppig håndvask.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram