DAY

Med præsentationen af DAY er vi nået til indstatsområdet beskyttelse i Purely Professional FACE CARE. Vores koncept for FACE CARE bygger nemlig på tre forskellige indsatsområder: minimering af aldersbetingede hudforandringer, genopbygning samt beskyttelse af huden. Derved bevares huden så intakt som muligt og i ro og balance. Purely Professional DAY tilfører huden omfattende UVA- og UVB-beskyttelse, antioxidanter og fugt.

DAY - UV-beskyttelse & antioxidanter

Lyseksponering fra især UVA-lys og skadelige oxiderende processer ælder og nedbryder huden. Så når du har sagt B, må du også sige A som vi siger i Purely - i hvert fald når det gælder UV-beskyttelse. I mange år har der været stort fokus på beskyttelse mod solens UVB-stråler. Og med rette. Det er disse stråler, der indeholder den største energi og skaber forandringer i hudens yderste lag, hvilket kan resultere i hudkræft. Men UVA er mindst lige så væsentlig, når vi taler om hudpleje. UVA-strålerne når længere ned i huden og er ansvarlige for de processer, der nedbryder kollagen og elastin. I FACE CARE benytter vi to solfiltre, der dels giver en UVB-dækning på SPF 15 og dels en UVA-dækning på 70% af UVB-dækningen. Som rettesnor siges et produkt med 30% UVA-dækning at have en god dækning. Vi har naturligvis fået testet UV-dækningen på et uvildigt laboratorium i Tyskland. Udover den brede UV-beskyttelse indeholder DAY aktive antioxidanter fra granatæbleolie, vitamin E og vitamin B3 der beskytter huden mod de skadelige oxidative processer der opstår når huden udsættes for lys og miljømæssige påvirkninger. Huden er beskyttet og fugtet dagen igennem.

Hvis du vil læse mere om UVA og UVB i DAY så se indlægget her og her hvis du er interesseret i et par sniganmeldelser så se her og her.

Husk du kan vinde DAY sammen med SERUM og NIGHT i vores majkonkurrence 🙂

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram