et sted på nørrebro - straight up!

etstedpånørrebro

"Et sted på Nørrebro" stod der på den første ordre vi fik fra Sebastian - ok! Nørrebro det er jo ret bredt tænkte vi. Men det er navnet på salonen i Rantzausgade 44 - straight up. Sådan er Sebastian. Og sådan er hans salon. Her er alt overflødigt fjernet, så lokalerne i den gamle slagterbutik fremstår i en enkel og rå æstetik. Sebastians mål er at nå tilbage til kernen i frisørfaget, som han selv formulerer det: "En stol. Et spejl. Og dig og mig."

Det lyder jo lovende, så da det blev tid til jeg skulle under saksen igen, faldt valget på Et sted på Nørrebro. Selvom Sebastian har haft Purely Professional i salonen siden han åbnede i sommer, kendte vi ikke hinanden udover de telefonssamtaler vi har haft, da Sebastian med sine egne ord ikke er en frisør, der skal "nurses" - vi kalder ham vores mest selvkørende kunde. Så det var rigtigt hyggeligt at lære stedet og manden at kende - for vi er sådan set skabt for hinanden!

Der er kun Purely i salonen- det er rigtig vigtig for Sebastian at produkterne han arbejder med afspejler hans filosofi. Produkterne skal være helt enkle uden unødvendige tilsætningsstoffer, for her er en mulighed for at gå ind og kontrollerer nogle af de kemikalier vi bliver udsat for. Der er så mange andre miljøpåvirkninger, hvor det er meget mere uigennemskueligt hvordan vi kan beskytte os. Desuden er Sebastian meget bevidst om at allergi den største årsag til at frisører må stoppe i deres fag, så det er også en forsikring for ham selv udelukkende at arbejde med produkter, der er så skånsomme og enkle som muligt uden at give køb på den professionelle kvalitet.

Så jeg satte mig tillidsfuld i stolen. I modsætning til min søster har jeg glat hår - sådan helt straigt up. Det kan godt blive lidt tungt og jeg ender tit med at sætte det op. Derfor ville jeg gerne have det lidt lettere uden at miste længden, som jeg er ret vild med. Jeg fik vasket mit hår med shampoo 1 og conditioner 2 og fik lidt treatment 1 i.  Efter en let tørring gik Sebastian ellers i gang med at tynde ud i mit tunge hår, hvilket var tiltrængt. Etagerne blev klippet med en speciel teknik så de fader ind og ud af hinanden, på den måde undgår man den lettere uheldige "juletræs fritz" hvor etagerne  uharmonisk og karrikeret ligner ja, et grantræ. Derudover fik jeg klippet mit hår i midterskilning for første gang - hvilket jeg er vild med!

Der blev ikke brugt glattejern hvilket måske er meget indlysende i og med jeg har glat hår. Men faktisk er det ikke værktøj Sebastian særligt ofte selv vælger at bruge når han klipper. Det skyldes, at han helst ikke vil manipulere og pille for meget ved hårets naturlige struktur og med det fugtige klima som ofte dominerer det danske vejr (danm you!) er det glatte hår ofte en kort fornøjelse, da håret hurtig efter glatning kruser og krøller op igen - så hellere klippe  en flot frisure, der harmonerer med hår og livsstil.

Her et par uger og adskillige hårvaske efter er jeg stadig helt vild med mit hår. Så kig ind et sted på nørrebro...

Photo 08-02-13 11.46.43

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram