Nye face care produkter
Et rent fugtboost til din hud

moisture mask og cleansing water

MOISTURE MASK & CLEANSING WATER

En ansigtsmaske der genererer fugt indefra & en simpel
plejende rensevand med agurkeekstrakt og urea

moisture mask


se mere

cleansing water


se mere

Et rent fugtboost til din hud

Vi er meget stolte og rigtig glade for endelig at kunne præsentere
to nye fugtboostere til din hud — MOISTURE MASK & CLEANSING WATER.

Hudens evne til at optage og holde på fugt er afgørende for de forskellige udviklinger, der sker i huden over tid, såsom aldringstegn, hudens fremtoning og pigmentforandringer. Det er derfor vigtigt at tænke fugt ind, som et af de helt centrale elementer i sin hudplejerutine.

I dag udvider vi FACE CARE-serien hos Purely med to nye fugtgivende og plejende nyheder: en ansigtsmaske og en rensevand.

moisture-mask-cleansing-water

MOISTURE MASK

Purely Professional MOISTURE MASK giver din hud et tiltrængt fugtboost, da den genererer fugt indefra. Den indeholder hydrasalinol, som er et ekstrakt af sukkulenten salturt, der hjælper huden med at regulere sit fugtindhold. Udover hydrasalinol, indeholder MOISTURE MASK, hyaluronsure, vitamin B5 og B3 der alle velkendte og effektive ingredienser, når det kommer til at binde vand og forbedre hudens fugtindhold.

CLEANSING WATER

Afrensning bliver hurtigt ensbetydende med udtørring, derfor har vi tilføjet agurkeekstrakt og urea i CLEANSING WATER, der begge er effektive og milde fugtgivere, så din hud efterlades velplejet og fugtet efter rens. CLEANSING WATER skal ikke bruges sammen med vand, men blot påføres på en vatrondel inden den føres over huden. Produktet fjerner makeup og snavs og kan også anvendes i øjenområdet. Med CLEANSING WATER er der ingen undskyldninger for at springe den daglige renserutine over!

Indeholder aktive ingredienser

Moisture mask

Indeholder
Hyaluronsyre

Fugt og fugtighedsbevarende. Blødgør, udglatter og reducerer fine linjer

Indeholder
Salicornia herbacea extract

Salturt ekstrakt der regulerer hudens fugtindhold så udtørring og rynkedannelse undgås. Stærk antioxidativ virkning

moisture mask


se mere
Cleansing water

Indeholder
Cucumis sativus

Agurkeekstrakt der virker blødgørende, beroligende og kølende på din hud.

Indeholder
Urea

Virker fugtighedsbevarende og genopretter det naturlige vandindhold i huden efter rensning således at tørhed undgås

cleansing water


se mere

Sådan kan du bruge moisture mask

ANSIGTSMASKE – påfør MOISTURE MASK den rene hud i et generøst lag, og lad den virke i 5-10 minutter – produktet må også gerne sidde længere. Rens overskydende produkt af med lunkent vand og fortsæt med din daglige skønhedsrutine
OVERNIGHT TREATMENT – påfør MOISTURE MASK i et tyndt lag på den rene hud, inden sengetid. Vask evt. overskydende produkt af morgenen efter
TIL EKSTRA TØR HUD – påfør MOISTURE MASK i et tyndt lag på ekstra udsatte områder og tør hud, uden at vaske den af

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram