Er der en smartere måde at vaske hår på?

Purely Shampoo Bar 1 er det ultimative Purely produkt. Helt enkelt, med rene og milde indholdsstoffer. En fantastisk virkning og omtanke for både dig og vores omverden.

Denne omtanke for både krop og miljø har altid været kernen i vores produktudvikling. Vi synes, at jo mere man kan gøre, jo mere bør man gøre. Som virksomhed vil vi gerne gå forrest, når det kommer til at vise nye veje, løsninger og koncepter.

I starten af året introducerede vi derfor vores første produkt i flasker af 100% genbrugt plastik. Vi har sat os for kun at bruge emballager i genbrugt plastik fremadrettet, og vi er nu allerede oppe på over 15 forskellige produkter i flasker af genanvendt plastik. Det er vi ret stolte over.

Shampoo bar 1 uden plastik

Men hvad hvis vi helt kan droppe plastikemballagen? Hvad hvis vi kan spare meget mere C02.  Det kan du nu ved at bruge Shampoo Bar 1. En shampoo består i langt de fleste tilfælde af ca. 75% vand. Vand, der fyldes på flasker og sendes rundt fra producent til forretning og til kunder. Vand, som vi alle har hjemme i bruseren, hvor shampooen bruges.

Baren vejer 70g og svarer til ca. 1,5-2 flasker almindelig Purely shampoo. Dvs. at vi i stedet for at sende 600 g rundt imellem producent og kunde, kan nøjes med 70 g. Emballagen er i pap, let nedbrydelig eller genanvendelig og fylder naturligvis en brøkdel af de almindelige shampooflasker. 

Purely Shampoo Bar 1 er en shampoobar, der lever op til hele vores Purely Promise. Vi vil nemlig ikke bruge de gængse sulfatholdige sæber. Det er også vigtigt for os ikke at bruge forsæbede olier i vores shampoobar, fordi den gammeldags forsæbningsproces resulterer i produkter med en meget høj pH-værdi. Det er ikke ualmindeligt med pH på 8-10 i sæbe- og shampoobarer. Det mener vi, er alt for hudirriterende.

Shampoo bar 1 til curly girl

Det har taget tid at formulere og ikke mindst finde en producent, der havde samme ideer som os og kunne producere Purely Shampoo Bar 1. Den er baseret på de absolut mildeste vaskeaktive stoffer. Purely Shampoo Bar har en pH på ca. 5,5 og er så mild at den kan bruges til både hår og krop. Og af store og små. Og så er den nem at bruge. Kør blot baren et par gange henover dit våde hår og skum op.

For at få flest mulige vaske ud af din shampoo er det vigtigt, at shampoobaren får lov at tørre mellem brug. Stil den derfor på en sæberist eller lignende, hvor vandet kan løbe fra og baren får mulighed for at tørre. Det kan også være en god idé at fjerne den fra brusenichen mellem brug, hvis I er mange der tager bad dagligt, så den ikke konstant er fugtig.

Køb shampoo bar 1 her
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down