Enkel men effektiv facecare rutine

Der er ingen grund til at gøre det besværligt, når det i virkeligheden er ret enkelt. Vi vil i det her indlæg beskrive vores hudplejerutine - step by step.

Det vigtigt at understrege, at det ikke er nødvendigt at have alle vores FACE CARE produkter for at følge den her fremgangsmåde. Det er fuldt ud lovligt at supplere den med andre plejeprodukter.

Morgen: vask ansigtet nænsomt med lunkent vand og dup det tørt med et håndklæde. Påfør derefter en dråbe SERUM som du fordeler i ansigtet og på halsområdet. Imens SERUM trænger ind kan du fx børste tænder, rede hår eller tage tøj på. Derefter påføres DAY, 1 pump burde være rigeligt, men hvis du synes at huden har brug for ekstra fugt, enten fordi den føles tør eller, at vejret er koldt og indbyder til det kan du give et ekstra pump. Herefter kan du tage en let makeup på, jo mindre lag og mængde desto lettere har huden ved at ånde.

I takt med vi har oplevet positive forandringer i vores hud efter brug af FACE CARE, har vi faktisk kunne drosle meget ned på hverdagsmakeuppen.

Aften: Vask ansigtet nænsomt med facial cleanser 1. Skum den op i hænderene og fordel den derefter i ansigtet så makeup og snavs vaskes væk. Når ansigtet er rent kan du med fordel bruge en blød og lunken vaskeklud til at eksfoliere døde hudceller væk. Hvis du har meget sart hud så hold endelig igen. Det er ikke sådan at man kan vaske urenheder væk – tværtimod kan de blive mere rødmende og værre af for meget belastning. Dup ansigtet tørt med et rent håndklæde (husk at udskifte dine håndklæder ofte, da de kan være kilde til bakterier og urenheder). Fordel 1-2 pump af NIGHT i ansigtet. Ofte vil du føle en let prikkende fornemmelse i huden, hvilket blot er et godt tegn på, at det aktive stof fucoidan virker på huden.

Hvis du synes at din hud er inde i en dårlig periode med mange urenheder, kan du med fordel skifte DAY ud med NIGHT om morgenen (dog ikke hvis solen står højt på himlen), da den har antiinflammatoriske egenskaber.

For neden kan du se en collage over rutinens enkle trin – god fornøjelse! Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål på info@purelyprofessional.dk

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram