En multifunktionel olie

____

Oil 1 -  produktet der komplementerer alle de andre. En lille flaske, baseret på tre rene olier og med mange anvendelsesmuligheder, der gør den uundværlig på badeværelseshylden - og i rejsetasken. 

Køb oil 1

195 DKK

Tilføj til kurv

Billede 01-08-2018 11.50.28 Purely Professional oil 1

oil 1

____

Oil 1 bør være fast inventar på badeværelseshylden. Den er baseret på tre rene kvalitetsolier; koldpresset kokos-, mandel- og abrikoskerneolie samt e-vitamin. Det er et multifunktionelt produkt og kan både anvendes i ansigtet, på kroppen og i håret. Olien kommer i en lille flaske på 100 ml., og er derfor perfekt til at tage med på rejser, hvor du har brug for at begrænse indholdet i toilettasken.

Anvendelse

Selvom du måske er olieforskrækket, kan du trygt anvende oil 1, da den ikke fedter og trænger hurtigt ind i hud og hår.  Produktet har mange anvendelsesmuligheder, og her er et par ideer til hvordan du nemt kan bruge den i din nuværende skønhedsrutine:

✔ virker plejende på både krop og hår

✔ kan anvendes som in-shower body oil

✔ kom et par dråber af oil 1 på en lunken vaskeklud for at rense huden og give den en blid eksfoliering

✔oil 1 kan med fordel anvendes til hovedbundsmassage

✔ brug den som hårmaske natten over - den kan også anvendes i hovedbunden

✔ til tørre spidser eller kruset hår

✔ til babyer og børn samt under graviditeten

✔  bland en dråbe af oil 1 i andre produkter, hvis din hud har brug for ekstra pleje (facial cleanser, body lotion, foundation, dag- og natcreme)

Køb oil 1

195 DKK

Tilføj til kurv

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram