den positive sideeffekt

nightcollage

Det er sjovt, eller det vil sige, at det er det faktisk slet ikke, men måske lidt overraskende hvor mange voksne kvinder, der døjer med en lidt for pubertetsagtig hud, med urenheder og forstørret porer til trods for at ungdomsårene for længst er et overstået kapitel. Vi kender det både fra os selv, vores veninder og mødre: det der med at huden stadig driller (hjulpet godt på vej af hormonernes evige udsving) og det er rigtig ufedt, for at sige det helt enkelt. For selvom vi alle ønsker os en hud, der ser ung og frisk ud, så skal det være uden de urenheder, som fulgte med for mange i teenageårene. Men hvad kan man gøre? Vi har selv været rundt om mange mulige løsninger inden vi stødte på den positive sideeffekt af fucoidan.

Da vi gik i gang med at afprøve FACE CARE produkterne af på vores testpanel (med en stor diversitet både i alder og hudtype), var der særligt en type tilbagemelding som kom positivt bag på os, nemlig den at flere oplevede markant færre urenheder, efter de var begyndt at bruge produkterne. Det ansporede naturligvis Kemiker-far til at undersøge hvordan det nu lige kunne hænge sammen, da produkterne jo ikke som sådan er udviklet med henblik på uren hud. Og efter lidt research på området, kunne han melde tilbage, at der eksisterer flere studier af fucoidan og acne. Fuciodan er det bioaktive tangekstrakt, som vi anvender i NIGHT. Det besidder udover sine anti-ageing egenskaber også antiiflammatorisk egenskaber, hvilket betyder færre og mindre urenheder uden at huden bliver belastet – hvilket jo er en ren win win situation. Så nogle gange kan et aktivstofs side effekt være en rigtig positiv opdagelse!

Hvis du gerne vil vide mere om vores FACE CARE produkter og herunder NIGHT så har vi skrevet om produkterne her og her. Og hvis du kan nikke genkendende til det med den urene hud, og gerne vil give fucoidan og NIGHT en chance så kan du finde den i vores shop lige her.

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram