curls in fashion

Amelia
Amelia til Fashion Week - både med håret oppe SS 13 - og helt naturligt til Gaia AW13

Vores Purely ambasadør Amelia Hoy har fortalt lidt om hvordan livet med fantastiske - men også vilde krøller - former sig når man har et liv på skærmen. Amelia har i flere år blandt andet lavet tv for MTV, MetroXpress og Copenhagen Fashion Week:

"Som vært på Copenhagen Fashion Week TV skal håret styles. Der er ingen vej udenom, selv for en stædig krølle!

Under arbejdet er det nemt at lade sig overtale af diverse frisører til at gå med på tidens ’abstrakte mode’. Bemærkninger om mit hår som eksempelvis: 'ih, det kan fylde helt af sig selv' eller ’wow – det behøver virkelig ingen hårelastik’, er mildest talt forførende. Derfor opstår problemerne ofte først når jeg kommer hjem med en frisure der kan stå og gå selv, og når man vil rede det ud er det nærmest umuligt.

Mit hår har altid været et problem. Jeg husker tydeligt hvordan jeg som lille pige sad har gemt mig i timevis for at undgå at få redt håret ud. Alle taktikker blev taget i brug.

I de senere år har jeg nok eksperimenteret med alle former for naturlige og kemikaliefrie produkter jeg kunne få fingrene i. Fra olivenolie (en flygtig inspiration fra filmen den engelske patient, hvor en meget kærlig Juliette Binoche salver en langhåret til over en brønd) til skumle pakker sendt fra vestindiske øer (tak til bagsiden af VIBE magazine mm., der lover at de ved hvad krøllede hoveder har brug for) - ’guaranteed all natural’. Oftest fandtes løsningen alligevel desværre i en farverig plastdunk, der indeholdt flere uhyggelige ingredienser end hvilket som helst syntetisk produkt.

Det er nu blevet endnu vigtigere for mig at vide, hvad det egentlig er jeg putter i håret, såvel som på og i kroppen. Derfor er jeg super glad for de produkter, jeg har prøvet fra Purely Professional. Jeg bruger som regel shampoo 0, conditioner 2 og treatment 1. Jeg synes, jeg har fået håret tilbage til ’normalt’. Samtidig har jeg fået tæmmet de vilde krøller, så de kan beholde deres fylde og glans men stadig kan redes ud - også efter fashion week". 

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram