Purely og coronavirus

Denne side opdateres løbende.

Opdatering: Onsdag 6/5

Vi er så småt ved at være tilbage ved normale tilstande her på Purely kontoret.

Vores telefoner og kundeservice har åbent som normalt igen fra 9 til 15 og vi sender fortsat dag-til-dag alle hverdage inden kl. 14:00.

Vi følger samtlige af Sundhedsstyrelsens retningslinier, vi pakker dine varer ind iført handsker og spritter dagligt alle overflade på kontor og i pakkeri af.

Dernæst har vi begrænset adgangen til vores pakkeri betydeligt så det kun er en håndfuld medarbejdere der har adgang.

Opdatering: Fredag 20/3

På grund af mange butikker og centres midlertidige lukning har GLS svært ved at levere til visse pakkeshops.
Derfor tilbyder vi nu levering til din dør for 15 kr. i stedet for 40 kr.

Hvis du ved at din lokale pakkeshop holder lukket koster det dig altså ikke ekstra at bestille direkte hjem til døren.

Husk at du fortsat opnår fri fragt på ordrebeløb over 475 DKK.

Som du nok ved, har regeringen valgt, at lukke Danmark ned de næste to uger frem.

Det betyder, at vi her hos Purely også kører på lavt blus i denne periode. Vi har sendt alle medarbejdere hjem, og vi er derfor svære at træffe på telefon og chat. Til gengæld er vi fortsat meget aktive på mail og vores sociale medier, så du må meget gerne skrive til os hvis du har nogle spørgsmål.

kundeservice@purelyprofessional.dk

Vi pakker og sender fortsat hver dag, og vi forventer at dine ordrer vil nå dig som normalt (dag-til-dag inden kl. 14). Vi melder ud på denne side, hvis vi får problemer med vores leveringer som sker via GLS.

Derudover, er det vigtigt for os at understrege, at vi altid opretholder et meget højt niveau af håndhygiejne, når vi pakker dine produkter til dig. Dette høje niveau fortsætter vi naturligvis med.

Vi holder os selvfølgelig løbende opdateret omkring ændringer hos Sundhedsstyrelsen, på deres informationsside om coronavirus.

Vi håber på, at vi som land kan få bugt med coronavirussen henover de næste 14 dage – og vi beder jer alle om, at passe godt på hinanden.

Kærlig hilsen Purely

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram