et år med protection - cecilie christel

ceciliechristel

I Fredericagade i indre København ligger Cecilie Christels skønne salon, som i disse dage kan fejre 1 års fødselsdag. Cecilie har 10 års erfaring i frisørfaget og går meget højt op i kvalitet og rene produkter, derfor er vi meget stolte af, at Purely Professional er de eneste produkter på hylderne, der er ellers prydes af bøger, kunst og finurlige dimser.

De højloftede lokaler med store vinduspartier har tidligere huset et galleri og stilen i salonen er enkel, lys og ren. Cecilies mission er at skabe rammerne for en afslappende stund for kunderne, så der er massagestole ved hårvasken, gode coffee table books at læse i samt frugt og småkager i hyggehjørnet.

Cecilies holdning til hårpleje er 'less is more', og netop derfor passer Purely Professional så godt ind i konceptet for salonen. Cecilie anbefaler sine kunder at prøve Purely Professional, når de skal investere i nye produkter, og hvis hun skal fremhæve ét produkt, er hendes favorit Purely Professional protection 2:

"Jeg kan godt lide ideen om at man beskytter håret mod både UV-lys og varme og derigennem minimerer det fugttab, der opstår når håret ellers varmebehandles og udsættes for sollys. Jeg oplever, at håret er mindre kruset, når man bruger protection før føntørring. Håret bliver mere glat og får et let og luftigt look."

I forbindelse med salonens fødselsdag holder Cecilie åbent hus d. 6 juni, og måneden ud laver hun en særlig kampagne med Purely Professional protection 2 - kig forbi!

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram