Guidens indhold

Hvad er Multi Base?

Multi Base er først og fremmest en creme. En aktiv gelcreme der opbygger, hydrerer og har en optimerende effekt på alle hudtyper, både for den helt unge og den mere modne hud. Den er let kølende og absorberes hurtigt, og kan bruges alene eller som del af en hudplejerutine med flere trin. Alt du skal bruge er 1-2 pump, 1-2 gange dagligt – hvilket bringer os til, hvor den kan passe ind i din rutine.

Bare Multi Base og intet andet

Er du ny til hudpleje eller kender du nogen, der gerne vil have deres første ansigtscreme, som ikke føles for fedtet? Så er Multi Base svaret. Den lette gelkonsistens er nemlig hurtigt absorberet og efterlader huden fugtet, uden at den føles fedtet.

Måske du døjer med urenheder og endnu ikke har fundet noget, der kan hjælpe? Også her kan Multi Base være til hjælp. Da Multi Base netop er en let gelcreme, fugter den uden at tilstoppe hudens porer, hvilket er særligt velegnet til hudtyper, der døjer med urenheder. Derudover indeholder den ingrediensen Bakuchiol, som har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, og som virker beroligende på huden. Multi Base indeholder også Niacinamide, der har en positiv effekt på porerne, samt hjælper med at minimere udbrud og holde hudens membran i balance.

”Jeg er på udkig efter en let dagcreme”

Er du en af dem, der synes, at en dagcreme med solfaktor er for fed til dit ansigt? Eller måske du tilhører gruppen, der gerne selv vil tilføje SPF efter din dagcreme?Falder du under denne gruppe, kan du med fordel bruge Multi Base som dagcreme – måske efter din Serum, hvis du er glad for den.

Multi Base har en masse fugtgivende egenskaber, som vi forventer af en dagcreme. Den indeholder bl.a. Glycerin, der tiltrækker vand til huden og virker blødgørende, samt Squalane, et fugtgivende fedtstof udvundet af olivenolie eller sukkerrør, der udglatter og fugter huden, som en del af hudens egen talgproduktion.

Dertil er det jo også dejligt, at ens ansigtscreme giver én en god glød. Det kan Multi Base også hjælpe med. Den indeholder nemlig C-vitamin, som er en kraftig antioxidant, kendt for at give huden en bedre glød ved at forbedre hudens fremtoning.

Til dig der har brug for al den fugt og pleje, du kan få

Er du glad for din nuværende rutine, men vil gerne byde endnu mere fugt og glød velkomment, og få en kærlig hånd med urenheder og alderstegn? Så kan du sagtens inkorporere Multi Base i din rutine.Vi anbefaler følgende rækkefølge:

1) Rens 2) Serum 3) Multi Base 4) Day og/eller Night

Har du en mere voksen hud, kan du netop med fordel tilføje Multi Base, som et nyt step i din rutine. Multi Base kan nemlig give en hjælpende hånd med, når det kommer til at forebygge mange skader i huden, der opstår som følge af miljøpåvirkning og aldring. Samtidig sørger den for at holde huden velfugtet, så den altid fremstår frisk og mættet, hvilket hjælper med at mindske synligheden af fine linjer.

Ligesom med urenheder kan ingrediensen Bakuchiol også hjælpe med at bekæmpe aldringstegn, da ingrediensen nemlig har en del egenskaber, som vi kender fra retinol eller A-vitamin. Bakuchiol er nemlig en kraftig antioxidant, og så hjælper den med at reducere hudens misfarvning fra miljømæssige påvirkninger.

Men hvorfor ikke ”bare” putte A-vitamin i, hvis det er de egenskaber, vi er ude efter?

A-vitamin er en fantastisk hudplejeingrediens, men den er også kendt for at irritere sart hud og visse typer har endda fototoksiske egenskaber, der gør, at ingrediensen ikke er oplagt til brug i sollys.I et studie fra 2019 fandt man, at der ikke var nogen forskel mellem retinol (A-vitamin) og Bakuchiol, når det kom til effekten på linjer og hyperpigmentering – men retinolbrugerne oplevede mere tørhed og kløen. Med Bakuchiol får du altså den positive virkning uden at skulle bekymre dig om andet, og derfor har vi valgt den frem for A-vitamin.

Udover Bakuchiol kan indholdet af C-vitamin også være med til at lysne pigmentpletter, som flere oplever optræder hyppigere med alderen. Sidst, men ikke mindst, så kan indholdet af Ectoin hjælpe med at forbedre hudbarrieren og binde vand i huden, ligesom ingrediensen Glycerin ligeledes binder fugt i huden og forbedrer dens barriere. Alle gode egenskaber for en positiv effekt på alderstegn.

Så den passer til alles behov?

Multi Base er, kvag dens navn, et multivirkende basisprodukt, som kan give dig et stærkt fundament og hjælpe dig med at få det bedste frem i din hud. Hvordan den så skal indgå i din rutine, kan være lige op til dig og dine behov. Er du stadigvæk i tvivl om, hvordan Multi Base kan passe ind hjemme hos dig, så skriv endelig en mail til os på kundeservice@purelyprofessional.dk eller ring til os på 44404868. Vi glæder os til at høre fra dig.