Fri fragt på alle ordrer over 475 DKK · Dag-til-dag levering til pakkeshop
Nu er det slut, tak fordi du lagde vejen forbi os på

Black Friday

Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp så kontakt os endelig
Til Black Friday 2020, vi ses.. 🤗
Besked via e-mail

Gå ikke i sort på Black Friday

For mange bliver Black Friday et hektisk senarie, hvor man bombarderes med fristende tilbud. Det kan være rigtigt svært ikke at benytte. For vi elsker jo alle et godt tilbud. Rgtig ofte ender det med, at man får købt noget man ikke lige havde brug for alligevel. Og det er skidt – både for pengepungen, men også for miljøet.

Vores råd er
Køb de produkter du ved, du kommer til at bruge inden for ca. et halvt år. Lad være med at købe et lager til tre år. Der er Black Friday hvert år.

Lav en liste og hold dig til den. Hvis du normalt bruger ét produkt men et andet lignende er på tilbud, så overvej grundigt om det er et eventuelt fejlkøb værd.

Mødrehjælpen tilbyder rådgivning og vejledning til børnefamilier i sårbare og udsatte situationer. Det er meget ofte f.eks. mødre der er ofre for fysisk og psykisk vold, familier der er i krise pga. alvorlig sygdom, eller som måske pga. skilsmisse er endt i en svær situation.

Vi har støttet Mødrehjælpen i mange år og gør det også her i 2019. Hvis du har mulighed for det vil vi gerne opfordrer dig til at gøre det samme
Purely Professional støtter mødrehjælpen

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
skelstedet 5 · 2950 vedbæk · cvr: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram