Beskyt dig mod solen - også om natten

Nej, du skal ikke at sove med solcreme på, men de skader fra solen, som du udsættes for om dagen, kan du med fordel reparere på om natten.

Vi vil så gerne opnå en hel masse med vores hudpleje – beskytte mod solens skadelige UV-stråler, tilføre antioxidanter og fugt, samt hjælpe huden med at genopbygge sig selv. Men ét produkt kan ikke rumme det hele, og derfor giver det god mening at dele dem lidt op – og for eksempel bruge natten på at hæmme nedbrydningen af elastin og kollagen med en rig og aktivt genopbyggende natcreme.

Køb Night

NIGHT

349,00 kr.

Tilføj til kurv

Nedbrydningen af kollagen og elastin sker når huden udsættes for eksempel forurening og skadelige UV-stråler. Et langt stykke hen ad vejen er vores hud heldigvis i stand til at genopbygge sig selv, men med alderen svækkes denne evne til genopbyggelse, og så er det, der opstår rynker og manglende spændstighed.

Når du bruger NIGHT, kan du i løbet af natten medvirke til at hæmme nedbrydningen af elastin og kollagen i huden, fordi NIGHT indeholder et meget aktivt og særdeles raffineret algeekstrakt, fucoidan, der modvirker de elastin- og kollagennedbrydende processer i huden.

Så få det bedste ud af din skønhedssøvn og brug en aktiv creme om natten!

Anvendelse

 • Natcreme der hjælper med at hæmme nedbrydningen af hudens kollagen- og elastinlag
 • Indeholder algeekstraktet fucoidan, der desuden har antiinflammatoriske egenskaber
 • Rig på antioxiderende e-vitamin, hybenolie og shea butter
 • Velegnet til alle hudtyper - især tør hud eller hud med tendens til urenheder
NIGHT anvendes på ren hud eller efter brug af SERUM inden sengetid. Selv om NIGHT er en natcreme, kan du sagtens bruge den om dagen. Vi anbefaler dog, at du bruger solbeskyttelse, når du er udendørs.Produktet er drøj i brug, og du skal blot anvende et enkelt "pump" til hele ansigtet.
”Det her må være stjernen i Purely’s sortiment. Hold op, hvor jeg dog elsker den creme! Den har virkelig gjort en forskel for min hud. Før jeg prøvede Night var min hud stresset og intolerant. Jeg havde altid en forhadt bums eller to, mens min hud samtidig var tør. Jeg får aldrig bumser længere, og tørheden har jeg også fået brugt med. Min hud er ikke perfekt, men jeg er så meget gladere for den en før.”
”Night er en skøn creme, som jeg helt sikkert godt kunne finde på at købe igen. Den fugtmætter rigtig godt og har en beroligende effekt på min hud, som har tendens til både rødme og urenheder. Night er helt klart den af PP’s hudplejeprodukter, som jeg har været mest begejstret for (udover den fantastiske cleanser, selvfølgelig :-)).”

Skønne alger

Algeekstrakter har med god grund været populære i skønhedsverdenen i rigtig mange år, og der er lavet mange kliniske undersøgelser, som dokumenterer fucoidans gunstige virkning på huden. Alger døjer nemlig ligesom os med de skadelige virkninger af solens stråler, og derfor har de udviklet nogle kemiske mekanismer og stoffer, der gør dem mere modstandsdygtige overfor sollys, og bedre i stand til at holde på fugt.

Fucoidan findes i flere forskellige alger, hvoraf brunalgen, fucus vesculosiser, er mest kendt i Danmark.Den går også under navnet blæretang, som de fleste af os kender fra stranden, og som både skønhedsbranchen og medicinalindustrien undersøger ihærdigt på grund af dets mange gavnlige effekter.

Men alger er et meget vidt begreb, og det er ikke ligegyldigt, hvilket ekstrakt eller i hvilken koncentration, man benytter alger i sin hudpleje – eller i sin kost for den sags skyld (fucoidan fås også som kosttilskud). Der er for eksempel store problemer med tungmetalforurening af havorganismer, og der er også mange producenter, der sender virkningsløse ekstrakter og produkter på gaden. Så det gælder altså om at være opmærksom, når man vælger sine produkter.

Vores bedste råd er: Find en producent, du har tillid til, og hvor du kan spørge ind til indholdets koncentration og renhed. Det gælder både inden for hudpleje og kosttilskud.

Tænk også over, hvor det giver mening at bruge alger (eller tang). For at huden eller kroppen kan optage de aktive stoffer, kræver det et ekstrakt af en vis koncentration. Det er ikke nok at lægge noget tang i badekaret eller spise lidt tangsalat. Der skal et oprenset og koncentreret ekstrakt til, før du får en effekt.

Men hvad vil det egentlig sige, når man fremhæver, at man at anvender et algeekstrakt i for eksempel en ansigtscreme? Ikke nødvendigvis særligt meget – for et algeekstrakt kan nemlig være mange ting og der er store afvigelser i forhold til kvalitet og indhold. Algeekstrakterne er karakteriseret ved at indeholde mange forskellige stoffer i forskellige indbyrdes mængder, og derfor er det afgørende for virkningen af et skønhedsprodukt, at sikre, at det anvendte algeekstrakt har samme høje kvalitet fra gang til gang.

Desværre er det almindeligt, at algeekstrakter sælges helt uden denne form for standardisering, og vi har i vores produktudviklingsfase købt prøver på algeekstrakter fra for eksempel Kina, hvor der blot var tale om pulveriseret tang, og ikke et koncentreret ekstrakt med en forventet virkning. Men efter megen research har vi fundet frem til en producent, der kan levere et ekstrakt af den kvalitet og koncentration, vi mener, der skal til for at sikre en dokumenteret effekt på huden.

Fucoidan kan udvindes fra algerne ved forskellige former for ekstraktionsprocesser. En af de mest skånsomme, men samtidig mest optimale metoder, benyttes af den tasmanske virksomhed Marinova. Ved ekstraktionen benytter Marinova ingen organiske opløsningsmidler, men derimod en koldtvandsekstraktion, som resulterer i et meget rent og koncentreret ekstrakt. Det garanterer et standardiseret ekstrakt med et indhold af det aktive fucoidan på minimum 95%, og det er dette ekstrakt, vi har valgt at benytte i NIGHT.

Så når vi siger, at der er algeekstrakt i NIGHT, så kan vi dokumentere, præcis hvor meget fucoidan der er i - og ikke mindst i hvilken kvalitet. Disse oplysninger fremgår ikke umiddelbart af listen med indholdsstoffer (INCI), hvor fucoidan desuden står nederst - til gengæld er det højkoncentrerede kvalitetsdråber, med en målbar effekt i det færdige produkt.

Den positive sideeffekt

En anden positiv effekt af at bruge en creme med algeekstrakt, er, at alger også har vist sig at have antiiflammatoriske egenskaber, hvilket vil sige, at de er bakteriehæmmende. Det betyder, at du – hvis du har problemer med uren hud – måske også vil opleve, at disse problemer mindskes kraftigt ved brugen af NIGHT. Det er i hvert fald, hvad mange af vores testpersoner siger, ligesom der er lavet mange undersøgelser, der viser, at folk, der bruger fucoidan enten i cremer eller i kosttilskud, oplever markant færre urenheder, uden at huden belastes.
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
 • Optjen Point

  Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
 • Del Din Oplevelse

  Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
 • Del med venner

  Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down