beach hair

Om det er vejr til det eller ej, så er beach hair altid et hit om sommeren og det skødesløse fald kan med enkle midler skabes uden strand og vand.

Til beach hair the Pure Pro way skal du bruge Styling lotion 1, Treatment 1 og Wax 1 

  • Begynd med at at fordele en blanding af 2/3 styling lotion og 1/3 treatment i længderne af det let fugtige hår (hvis dit hår er tørt, så fugt det lidt inden du går i gang).
  • Del håret i små totter og sno dem omkring en finger og føntør herefter håret, eller lad det evt. lufttørre. Hvis du føntørrer er det en god idé at bruge varmebeskyttende Protection 2.
  • Skil forsigtigt totterne ad når håret er tørt og slut evt. af med at kramme lidt wax 1 ind i håret for at tilføre volumen og tekstur.

Alternativt kan et helt enkelt 'surfer' look opnås ved at kramme wax 1 ind i længderne på det tørre hår - hvis dit hår ikke er alt for tungt og glat - slut evt. af med lidt Hair spray 1 som fiksering.

Du kan læse hvordan Emily Salomon laver beach hair med Purely Professional her, og se hvordan Sebastian fra salonen Et Sted på Nørrebro bruger produkterne til at skabe looket nedenfor:

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram