Artikler

Den milde renserutine

Det er vigtigt at rense sin hud for at få det optimale ud af de produkter, man bruger efterfølgende. Men for skrap rens kan ende med at gøre mere skade end gavn. Læs med og bliv klogere på den milde - og effektive - renserutine.
Læs artikel

De enkle vinterrutiner der gør en forskel

Vi guider dig i, hvordan du med enkelte tilføjelser til din rutine kan komme igennem vinteren med smuk glød, fugtmættet hud og velplejet, sundt hår.
Læs artikel

Giv dine favoritter i gave

Hvilke bedre gaver at give, end de man selv håber, ligger under træet? Lad julefreden sænke sig imens vi guider dig til de skønneste gaver, der indbyder til selvforkælelse og en rolig stund.
Læs artikel

Mød Purely-ambassadør Frederikke Toftsø

Siden marts har vi i samarbejde med Purely-ambassadør Frederikke Toftsø arbejdet på et produkt sammen: en ansigtsolie. Vi har taget en snak med Frederikke om hendes historie med Purely og alt det spændende, der omhandler vores nye Face Oil.
Læs artikel

Sådan bruger du Multi Base

Vi laver altid produkter, der har et formål. Derfor tilføjer vi ikke ofte produkter til vores sortiment. Siden 2018 har der heller ikke været en tilføjelse til Purelys ansigtspleje – indtil nu. Lad os kigge på Multi Base, din nye multivirkende ansigtscreme, og hvordan den kan passe ind i netop din rutine.
Læs artikel
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down