Skrevet af Purely Professional d. 20. juni 2014

tang-go!

Photo 20-06-14 13.23.05Tang...

- Det klamme snask når du skal bade på stranden...

- Det lækre pift i asiatisk mad...

- Og det virkelig gode indholdsstof inden for hudpleje!

Tang har med god grund længe været populært i skønhedsverdenen, for algeekstrakter (som tangen kaldes i denne sammenhæng) har mange gunstige virkninger på huden. Det indeholder stoffer, der holder på fugten og forebygger UV-skader på kollagen og elasten. I NIGHT har vi anvendt et algeekstrakt med aktivstoffet fucoidan, da der foreligger en hel del kliniske undersøgelser, som dokumenterer fucoidans gunstige virkning på huden (kemikeren fortæller mere om fucoidan og alger her). Men hvad vil det sige når man fremhæver, at man at anvender et algeekstrakt i fx en ansigtscreme? Ikke nødvendigvis særligt meget - for et algeekstrakt kan nemlig være mange ting.

Algeekstrakter er karakteriseret ved at indeholde mange forskellige stoffer i forskellige indbyrdes mængder, derfor er det af afgørende betydning for virkningen af et givet skønhedsprodukt, at den anvendte råvare er af samme kvalitet fra gang til gang. Seriøse råvareproducenter søger derfor for at standardiserer deres ekstrakter i forhold til det aktive stof, dvs. man angiver koncentrationen af dette i ekstraktet. Desværre er det almindeligt, at algeekstrakter sælges helt uden denne form for standardisering. Vi har i vores produktudviklingsfase hjemkøbt prøver fra Kina, hvor der blot var tale om pulveriseret tang og ikke et koncentreret ekstrakt med en formodet virkning. Derfor har vi lagt et meget grundigt forarbejde i at udvælge vores leverandør af algeekstrakt - nemlig virksomheden Maritech fra Tasmanien. De garanterer et standardiseret ekstrakt med et indhold af det aktive fucoidan på minimum 95%.

Så når vi siger, at der er algeekstrakt i NIGHT, så kan vi dokumenterer lige præcis hvor meget fucoidan der er i, og ikke mindst hvilken kvalitet. Disse oplysninger fremgår ikke umiddelbart af listen af indholdsstoffer (INCI). På NIGHT står fucoidan nederst på indholdsfortegnelsen - men til gengæld er det højkoncentrerede kvalitets dråber, med en målbar effekt i det færdige produkt. Så ved vi det virker - og det er det vigtigste for os, når vi sætter et produkt på gaden.

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down