Skrevet af Purely Professional d. 16. juli 2013

summer treat

Sol og vand er jo den perfekte sommer cocktail! Ikke mindst hvis den kan nydes med en så fantastisk udsigt som her i Schweitz - så føler man sig rigtig heldig (tjek det lige ud vi har infinity pool) YAY! På alle måder en summer treat 😉

Men det er en hård omgang for både hud og hår sådan at plaske rundt i en pøl hele dagen (ja, jeg ved det godt - luksusproblemer), derfor er det en god idé at sørge for lidt ekstra pleje foruden den obligatoriske solbeskyttelse. Solcreme og Protection 2!

Jeg har ret kraftigt og langt hår, som jeg også derhjemme af og til giver en 'overnight' treatment dagen før jeg skal vaske mit hår (hvilket max sker et par gange om ugen). Hernede giver jeg dog mit hår en summer treat næsten hver aften. Jeg bruger en del mere end 'en moderate mængde'  Treatment 1 i længderne hver aften, når klorvandet er vasket ud. Så sover jeg med hele herligheden i håret, som en overnight hårmaske. Næste dag er treatment 1 fuldstændigt absorberet i de hårdt prøvede spidser og håret er blødt, lækkert og velplejet - og klar til en ny dag i solen og poolen:)

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down