Skrevet af Purely Professional d. 1. maj 2014

SERUM

Hurra! d. 15 maj er Purely Professional FACE CARE endelig på gaden. Som en optakt til præmieren præsentere vi i denne uge de tre nye produkter, der hver især udgør et indsatsområde i vores FACE CARE program hvor vi fokuser på minimering af aldersbetingede hudforandringer, genopbygning samt beskyttelse af huden. Derved bevares huden så intakt som muligt og i ro og balance. Vi lægger ud med SERUM, som vi har formuleret med fokus på genopbygning af hudens kollagen og elastin. Serummet, der er silikonefrit, indeholder højkoncentrerede aktive ingredienser – et anti- aging peptid og hyaluronsyre.

SERUM - peptider & genopbygning

Dannelsen af hudens kollagen og elastin foregår i dermis (læderhuden) via en stimulering af specielle celler. Nyere forskning viser, at denne stimulering iværksættes af små signalmolekyler (matrikiner) i form af forskellige peptider. I huden dannes disse matrikiner ved nedbrydning af bl.a. kollagen og elastin. Den situation, at der ved nedbrydning af huden samtidig dannes stoffer der stimulerer genopbygningen, svækkes sørgeligt nok med alderen. Ved at tilføre peptiderne udefra kan dannelsen af kollagen og elastin imidlertid øges, således at genopbygningen af huden stimuleres og vedligeholdes. Vi bruger i vores SERUM to veldokumenterede signalpeptider, som indeholder henholdsvis 3 og 4 aminosyrer. For at forbedre peptidernes transport gennem huden er peptiderne koblet til palmitinsyre, der som fedtsyre fremmer hudabsorptionen. Således stimulerers regenereringen af hudens kollagenlag samtidig er SERUM også rigt på hyaluronsyre, der binder fugt, så huden genvinder sin fasthed og glød.

Vi vender tilbage med de to andre produkter i denne uge. Og husk endelig at vi trækker lod om 2 sæt af vores FACE CARE i majkonkurrencen.

god mandag!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down