Skrevet af Purely Professional d. 28. november 2012

repair cream - calendula & chamomille

Purely Professional repair cream 1 er en helende og nærende creme der bl.a. indeholder to planteekstrakter, nemlig morgenfrue (Calendula) og kamille (Chamomille), da netop disse to planteekstrakter har en lindrende virkning på irriteret, tør og belastet hud. Planterne har gennem årtier i folkemedicinen været anvendt til disse formål, og fra den videnskabelige litteratur foreligger flere kliniske afprøvninger, der understøtter disse observationer. Derfor var vi ikke i tvivl om, at det var disse ekstrakter vi ville bruge, da vi skulle formulere repair cream 1.

Nu er planteekstrakter imidlertid mange ting, og såvel arten og antallet af aktive indholdsstoffer som koncentrationerne af disse kan svinge voldsomt fra fabrikat til fabrikat. I praksis betyder dette, at et produkt med f.eks. 5% calendula ekstrakt kan indeholde meget mindre aktivt stof end et produkt med 0,5% calendula ekstrakt.

Med andre ord betyder kvaliteten af planteekstraktet utrolig meget. Her er situationen den, som i alle andre forhold, at man som hovedregel får, hvad man betaler for. På vores laboratorium undersøgte vi på et tidspunkt en række forskellige morgenfrue- og kamilleekstrakter. Det viste sig, at variationen var meget stor, svingende fra stort set ingen aktivstoffer til et højt indhold af aktivstoffer.

Da vores holdning til kosmetiske produkter som bekendt er den, at indholdsstofferne skal have en berettigelse, var det en nødvendighed at finde et planteekstrakt med en sådan kvalitet, at vi med sikkerhed kunne identificere de aktive indholdsstoffer i den færdige creme, og at koncentrationen var tilstrækkelig til at give den ønskede virkning. Og ikke mindst at produktet var ens fra gang til gang.

Det lykkedes for os at finde et ekstrakt, som opfyldte disse krav, så vi i dag har et ensartet og virksomt produkt. Og vi er glade for at vi ikke blot har fået nogle rigtig fine anmeldelser men at vi også bliver kontaktet af tilfredse kunder, som har glæde af repair cream 1. Det gælder både børn og voksne med tør og irriteret hud eller diverse former for eksem og andre hudgener. Så med den erfaring vi har fået over tiden, er der for os at se ingen tvivl om, at cremen har den ønskede virkning.

Men I skal jo ikke bare høre på os, så her kan I læse lidt om hvad andre mener om repair cream 1:

Emily

Eva

Jo

Pudderdåserne

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down