Skrevet af Purely Professional d. 24. juni 2015

Sommerprodukter - storbyferie

Sommervejret er ikke helt overbevisende endnu, så lad os snuppe en udenlandsk rejsedestination til pakkelisten: storbyferie.

Her i Purely elsker vi storbyferier, fordi der er så mange muligheder for både børn og voksne: museer, bygninger, shopping, se på mennesker, parker, legepladser og nogle gange endda mulighed for strand og badning. De mange oplevelser stiller store krav til pakning af kufferten.

Regel nummer ét: tag så lidt med ud, så der er plads til det du har shoppet og souvenirs, når du skal hjem. Derfor er travel size shampoo og conditioner naturligvis et must. Du kan købe vores enkeltvis eller i vores starterkit, hvor du får 4 stk for 3 stk's pris sammen med en treatment tester. (Husk du selv kan bestemme indholdet af dit starter kits shampoo og conditioner - det skal du bare skrive i en note til ordren.)

Noget du bør prioritere i kufferten er ansigtsrens. Der er bare meget mere snavs og forurening i storbyer. En hel dag på gaden i New York, London eller Bangkok sætter sine spor på huden. Facial cleanser er en super mild sulfatfri ansigtsvask på skumform, der nænsomt vasker både snavs, makeup og solcreme af. Du kan også bruge den med en vaskeklud, eller bare som den er.

Efter badet anbefaler vi at du bruger oil 1, som alternativ til en stor body lotion. den fugter og plejer huden uden at fedte den til og så kan den også bruges til hårets spidser, eller hvis fødderne har brug for lidt lækker pleje efter en hel dag på farten.

Sidst men ikke mindst - solbeskyttelse! Man får ofte meget mere sol, end man regner med, når man vandre rundt i en storby. Og tit får man ikke smurt sig lige så grundigt ind, som når man ligger på stranden eller ved poolen. DAY  er perfekt som basis solbeskyttelse med spf 15 og en bred UVA og UVB dækning, men hvis du véd, at du får brug for mere faktor - eller du bare kun vil have et enkelt produkt med i tasken, så er en 150 ml sun lotion med spf 30 en perfekt makker til turen. Du kan bruge den både på kroppen og i ansigtet - og til børn og voksne 🙂

Rigtig god summer in the city!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down