Skrevet af Purely Professional d. 26. juni 2015

Sommerprodukter - sommerhuset

Den danske sommer er tit meget utilregnelig og når man skal pakke til en ferie i Danmark, ender man ofte med en kuffert der består af lige dele sommer- og efterårstøj. Men når solen endelig titter frem, er der ikke noget skønnere. Du danske sommer, vi elsker dig! Og der er ikke nogen bedre måde at bruge den danske sommer på, end at smutte i sommerhus og nyde lange dage, lyse nætter, strand og natur i selskab med gode venner og familien.

Når man skal i sommerhus, har man brug for alting og ingenting: både bikini, solbriller, sweater og gummistøvler - og glemmer man noget , klarer man sig som regel også helt fint uden.

Men ingen tur i sommerhus, uden Purely - her kommer vores bud på hvilke produkter, der er rare at have med ud i den danske sommer:

repair cream 1 - førstehjælp til tør og sart hud. Ofte forbinder vi repair cream med den tørre vinterhud, men bare arme og ben bliver også udsat for en del i sommerlandet og havet. Repair cream 1 heler rifter, hudafskrabninger og skoldninger og fugter og plejer overbelastet hud på fødder og albuer – og så kan den bruges af hele familien.

shampoo 2 - the sunday shampoo. Hvis du, som os, er tilhænger af 'sommerhushår', der ikke bliver vasket og sat hver dag, men til gengæld får et ordentligt skud havvand og sand, så er en afrensende shampoo en god idé at have med i sommerhuset. Den vasker nænsomt håret helt rent og fungerer rigtig godt som 'sunday shampoo' dvs. at man bruger den en gang i mellem fx i kombination med shampoo 0.

Når man er i sommerhus, planlægger man ofte at gøre alle de ting man ellers ikke har tid til i en travl hverdag, herunder at få givet sit hår og hovedbund lidt ekstra opmærksomhed. Træk stikket i 15 minutter, find en stille krog og giv dit hår og din hovedbund en dybdevirkende hårkur med hair repair 2, der plejer håret og beroliger hovedbunden.

Solcreme - fordi det ER sommer og solen KAN komme til at skinne, og så er det rart at have SPF 30 i tasken og nok til hele familien 🙂

Du danske Sommer, jeg elsker dig, skønt du saa ofte har sveget mig.

Snart kolde Farver i Sky og Vand, snart nøgne Piger ved hver en Strand.

Mer, mer, mer jeg dog dig elsker, hver Gang du ler

~ Thøger Larsen

Vi håber den danske sommer ler til jer alle sammen i år!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down