Skrevet af Purely Professional d. 28. juni 2015

Sommerprodukter - strand & pool

Der er ikke ret meget, der slår den ultimative afslapning poolside. Det skulle da lige være en liggestol ved stranden. En god bog, solbriller og en forfriskning er alt, hvad man behøver... foruden de mest essentielle Purely produkter selvfølgelig!

Sådan en daseferie betyder jo rigtig meget sol - og det er så dejligt, men man skal huske at tage sine forholdsregler i forhold til solbeskyttelse:

- Skærm dig mod solen. Følg Kræftens Bekæmpelses råd om skygge, solhat og siesta.

- Når du er ude i solen så benyt en solcreme med både UVA og UVB dækning.

Der har i mange år har været stort fokus på solbeskyttelse især imod solens UVB-stråler, der besidder den største energi og er skyld i skoldning og hudkræft.

Dog er beskyttelse mod UVA strålingen mindst lige så væsentlig, både når vi taler om hudpleje, og de hudforandringer, der kan føre til især modermærkekræft.

Så når du har sagt UVB, må du også sige UVA, som vi siger i Purely. Derfor bruger vi to velafprøvede og fotostabile solfiltre i vores solbeskyttelsesprodukter, der dels giver en stabil UVB-dækning og dels en UVA-dækning på 70% af UVB-dækningen.

Men det er ikke kun huden, der tager skade af for meget sol (og vand!) - håret trænger også til solbeskyttelse. Protection 2 med både varme- og UV-filtre giver en rigtig god beskyttelse, når du er i solen. Den er vandbaseret og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Treatment 1 er også et must, da badning i klor- eller havvand virkelig slider på håret. Brug gerne en god portion i spidserne af dit hår og lad det sidde natten over som en kur.

Og så er det rigtig smart at gøre plads til en lille shampoo 4 i toilettasken. Der er mange, der får problemer med deres hovedbund, når de er på badeferie - håret er vådt meget af tiden, og det er en belastning for hovedbunden, der kan resultere i kløe og irritation. shampoo 4 virker efter kun få hårvaske beroligende på hovedbunden og afhjælper kløe og skæl.

Og så er der vidst bare tilbage, at ønske alle jer, der skal mod sydlige himmelstrøg, en rigtig dejlig sommerferie!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down