Skrevet af Purely Professional d. 22. juni 2015

Sommerprodukter - festival

Rejsefeberen er for alvor ved at melde sin ankomst: skolernes sommerferie er lige rundt om hjørnet og der er taget hul på de første danske sommerfestivaler. Hvis du er en af dem der skal på festival, så ved du hvor vigtigt det er, at pakke praktisk – og let! Derfor giver vi her, vores bud på hvilke Purely produkter du skal have med i tasken, så du kan komme helt igennem festivalen uden at gå på kompromis med din på hud- og hårpleje.

Vejret er jo lidt af en joker i dette land, men om solen skinner eller ej, så er der en del snavs involveret i en god festival. Der er vores afrensende shampoo 2 god at have med i toilettasken, gerne i selskab med en shampoo 0 der er sulfatfri, og så mild, at den også kan bruges som alternativ til showergel. Så er hår og krop klaret. Begge dele kan du få sammen med conditioner og treatment i vores travel kit.

Til ansigtet er der mange, der sværger til renseservietter, og det er nok også mest realistisk med en simpel renserutine. Husk dog at holde øje med parfume og andre problematiske stoffer i servietterne.

Hvis solen skinner bare den mindste smule, er det rigtig klogt at have en dagcreme med solfilter og en solcreme med, da man render rundt udendørs - og muligvis til tider i en tilstand, hvor man ikke er super opmærksom på, hvor meget sol man faktisk får. Hvis du ikke vil have din DAY med på festivalpladsen, så er sun lotion i en taskevenlig 150 ml tube et godt alternativ. Den kan sagtens bruges i ansigtet og som dagcreme i en periode.

Er du en af dem som ikke vil nedprioritere din hudpleje imens du er på festival, så anbefaler vi også at du pakker en oil 1 med i tasken. Oil 1 er et multifunktionelt produkt, der både kan bruges til at rense ansigtet og som fugtgivende after-sun, når kroppen har fået for meget sol.

Til sidst er der bare tilbage at vælge mellem gummistøvler og regnjakke eller solbriller og sandaler – hvis vi kender den danske sommer ret, så pakker vi nok til begge dele.

Rigtig god(e) festival(er)!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down