Skrevet af Purely Professional d. 17. september 2015

Purely hacks – Repair Cream 1

Vi elsker små life hacks, altså alternative måder at brug et produkt eller en service på - især når det kommer til vores egne produkter. Vi støder tit på nye måder anvendelsesmuligheder, som vi slet ikke tænkte på, da vi udviklede et givent produkt. Et af vores absolutte favorit Purely Professional produkter er repair cream 1. Repair cream indeholder højkvalitets ekstrakter af kamille og morgenfrue samt en masse e-vitamin – det er en creme, der beroliger og beskytter overbelastet og tør hud på hænder, albuer og fødder. Men du kan også bruge den til 7 andre ting:
 • I håret – repair cream er en meget fed creme med et højt indhold af olier, så den kan sagtens bruges til at samle spidser og give glans (du kan læse hvordan Eva K bruger den i krøllerne her ). Eller til at samle kort hår i stedet for voks.
 • Til læberne – repair cream er rigtig god som læbecreme til tørre læber
 • Til at lindre mindre forbrændinger – hvis du smører repair cream på mindre brændsår og blærer, vil du opleve at de heler meget hurtigt
 • Til atopisk børneeksem – vi har rigtig mange eksempler på børneeksem, der er blevet ganske mærkbart helbredt ved brug af repair cream. Den er lidt drøj at smøre ind, så man skal nok væbne sig (og barnet) med tålmodighed, men resultatet er ikke til at tage fejl af.
 • Til bleområdet i stedet for zinksalve – den helende effekt af repair cream gør den også ideel som en mild behandling af hudløshed, irritation og kløe i bleregionen hos de små.
 • Til ansigtet – mange af vores kunder har så tør og sart hud, at de vælger at bruge repair cream som ansigtscreme især i vintermånederne. Vi anbefaler at supplere den med SERUM for at få lidt mere raffineret antiageing og pleje til ansigtet. Repair egner sig rigtig godt som vintercreme, da vandindholdet er meget lavt så den beskytter godt også i minusgrader. Både til hænder og ansigt.
 • Til perioral dermatit – denne almindelige hudlidelse hos især unge kvinder, var vi ikke opmærksomme på før, vi via de kloge og erfarne Pudderdåser pludselig fik en del kunder, som oplevede at repair cream med det høje indhold af morgenfrue, også kendt som calendula, kunne afhjælpe deres eksem.
Bruger du repair cream? Og hvordan? Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer her – på næste torsdag belønner vi vores favorit tip med en repair cream 🙂 Vi vil også rigtig gerne høre din anmeldelse her (hvor du også kan læse hvad andre brugere synes om repair cream) – husk du får 10 Purely Points for en anmeldelse.Rigtig god torsdag!
Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
 • Optjen Point

  Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
 • Del Din Oplevelse

  Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
 • Del med venner

  Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down