Skrevet af Purely Professional d. 20. januar 2016

Purely hacks - oil 1

Nu er det et par måneder siden, vi lancerede Oil 1. En ren olie sammensat af abrikos-, mandel- og koldpresset kokosolie, der kan bruges til både hud og hår. Den er blevet rigtigt godt modtaget i shoppen og ude hos vores forhandlere. Og med disse minusgrader er det jo også rigtigt olievejr. Derfor synes vi, det er på tide at lave et af vores purely hacks på oil 1.Her i Purely Professional elsker vi nemlig små life hacks, altså alternative måder at brug et produkt eller en service på – især når det kommer til vores egne produkter. Vi støder tit på nye måder anvendelsesmuligheder, som vi slet ikke tænkte på, da vi udviklede det givne produkt. Dem kalder vi Purely hacks. Nu er Oil 1 jo et meget all round produkt , der kan bruges til både hud og hår, så mulighederne er mange:
 • brug Oil 1 som oliekur til håret. Massér olien ind i håret og hovedbunden om aftenen og lad olien sidde i natten over. Sov eventuelt med et håndklæde på din hovedpude. Næste morgen fordeler du shampoo i håret FØR vand og vasker kuren ud. Lindre tør hovedbund og giver glans til håret. Læs mere om hårkure her hos Lise på Beautyblog.
 • fordel Oil 1 over hele kroppen i stedet for body lotion efter du har været i bad. Oil 1 blødgør huden og lindrer fantastisk her i den kolde og tørre luft.
 • bland lidt Oil 1 i din foundation. Hvis du har tør hud, kan et par dråber oil 1 i din foundation være en virkelig god idé. Foundationen bliver mindre tør på huden, og du får et mere fugtmættet eller 'dewy' look.
 • brug Oil 1 til din baby eller dit barn. Oil 1 er som alle andre Purely Professional produkter uparfumeret og helt ren, så du kan roligt bruge den til bad, massage og arp, når du skal pleje den lille.
Bruger du Oil 1? Og hvordan? Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer i kommentarerne til dette indlæg – på næste tirsdag belønner vi to af vores favorit Purely hacks med en Oil 1.Vi vil også blive rigtig glade for din anmeldelse her  – husk du får 10 Purely Points for en anmeldelse.God onsdag!
Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
 • Optjen Point

  Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
 • Del Din Oplevelse

  Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
 • Del med venner

  Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down