Skrevet af Purely Professional d. 28. maj 2014

petid-tider og SERUM snak

I fredags postede vi dette billede på instagram, efter vi her på kontoret havde haft en lang snak om indholdsstoffer både generelt - og meget specifikt i vores nye SERUM. For hvornår har vi et godt produkt? Hvornår ved vi, at det virker? Det kommer vel an på hvilke indholdsstoffer, der er i? Men hvor meget der er i og hvilken koncentration og kvalitet indholdsstofferne har, er faktisk ligeså væsentligt.

Her har man som forbruger rigtig svært ved at orientere sig. Ja, man kan se hvor på listen af indholdsstoffer (INCI) en ingrediens befinder sig: Det der er mest af i produktet står øverst (og er som regel vand), og det er mindst af står således nederst. Men hvis vi ikke kender kvaliteten og koncentrationen af ingrediensen, hvad betyder det så, om der er meget eller lidt i? Det vil vi gerne sætte fokus på i forhold til vores produkter, da vi altid lægger et meget grundigt og videnskabeligt arbejde i at udvælge vores ingredienser. Derfor postede vi databladet på den aktive ingrediens i SERUM, nemlig peptiderne kaldet Matrixyl 3000, på Instagram.

Peptider er jo meget oppe i tiden - og med rette! Peptider regulerer celleaktiviteten i huden. Det vil sige, de giver besked til huden om at reproducere den kollagen og elasten, der nedbrydes når huden udsættes for påvirkning af sollys og andre ydre faktorer. Denne ret fantastiske fornyelsesmekanisme i huden forringes med alderen, og det er derfor, det giver rigtig god mening at benytte sig af peptider i sin hudpleje. Men hvilke peptider skal vi bruge? Og i hvilken kvalitet og koncentration?

Vi har valgt Matrixyl 3000 på baggrund af de videnskabelige studier og patenter, der er fremlagt samt vores kendskab til producenten. I forhold til koncentrationen af peptiderne i SERUM, har vi valg at bruge 4% frem for de minimum anbefalede 3%, der skulle sikre en virkning. Vi ville nemlig skabe et SERUM, der virkede. Et SERUM der ikke er baseret på silikone, der giver en dejlig følelse på huden, men ikke bidrager med andet. Og det er vi lykkedes med. Da vi afprøvede FACE CARE i vores testgruppe, var SERUM nok det mest populære af de tre produkter. Der er noget sært rituelt ved at påføre sig de eksklusive dråber, og vide at det virker. SERUM kan købes i shoppen og hos udvalgte forhandlere til kr. 575 ,-. Hvis du tænker: "det er da dyrt!", så bemærk lige at du får hele 30 ml (dvs. dobbelt så meget som 'normalt') højkoncentreret kvalitet for kronerne 🙂

Rigtig god dag fra PureProLand

J&C

- og hvis du vil læse lidt mere om SERUM kan du gøre det her...

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down