Skrevet af Purely Professional d. 20. marts 2013

parfume og parfumefri produkter

I denne måneds Costume er Purely Professional body lotion 1 blevet kæreste med Daisy!

Skønhedsredaktør Stinne Jensen skriver om hvordan brug af en parfumefri bodylotion fremhæver duften af den parfume, man vælger at spraye på huden efterfølgende. Dermed kan man sparre på parfumen - og det er jo gerne dyre dråber - samtidig med man selv vælger dagens duft.

Alle Purely Professionals produkter er parfumefri - netop for at give forbrugeren mulighed for at vælge. Ikke kun hvad man har lyst til at dufte af, men også om man overhoved vil have en duft på. Og vi synes der er god grund til at sparre på parfumen, især i de produkter der kommer direkte på huden. Parfume er en af de hyppigste årsager til allergisk kontakteksem. Mange produkter fremhæver sig ved at være parfumeret med naturlige parfumestoffer, men det er ikke nogen fordel i forhold til parfumeallergi, da der ikke er forskel på de syntetiske stoffer og de naturlige stoffers evne til at fremkalde allergi. Så spray varsomt.

Det er lidt af en udfordring at lave parfumefri produkter, da vi af og til må opgive at bruge indholdsstoffer, fordi de simpelthen lugter for mærkeligt. Og uden parfume kan vi ikke maskere ingrediensernes duft. Så selv om det kan være fristende, og vi tit bliver spurgt om der ikke bare kunne være en lille smule parfume i produkterne, så står vi fast: Purely er parfumefri - så du selv kan bestemme hvornår, hvilken og hvor meget parfume du vil udsættes for!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down