Skrevet af Purely Professional d. 9. november 2012

One stop beauty shop

'Kiplev & Frandsen miljørigtig frisør og kosmetolog' står der på vinduet, der ligger ud til nr. 21 på Rosengade i Odder. Men det er nærmest en underdrivelse, for når man træder inden for i den imponerenden salon bliver det klart, at der nærmere er tale om et skønheds og livsstilsunivers.

Her kan man ud over frisør og kosmetologbehandlinger også gå på opdagelse i den store 'shop in shop'. Ud over hårpleje, hudpleje og kosmetik kan man også købe forskellige lækkerier, vin og service. Tanken er, at alt hvad man får serveret i salonen også kan købes i butikken. Så hvis du har lyst til at få den gode kaffe eller chokoladeovertrukne mandel, som du fik serveret til din behandling, med hjem - så har du muligheden.

Og nu er Purely Professional også på hylderne hvilket vi er rigtig stolte over. Så hvis I er i nærheden af Odder så kig ind til Gitte og pigerne - eller besøg dem her. De har helt styr på hvilken Purely, der går til hvad - for i tirsdags var vi nemlig forbi og lave product training - og drikke dejlig kaffe!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down