Skrevet af Purely Professional d. 12. november 2015

Olie til hår og krop der virker

Mange snakker om olie i de her dage, specielt olie til håret er kommet meget i vælten. Og med god grund, for inden for de seneste par år er der kommet meget spændende forskning der dokumenterer at nogle olier har meget positive virkninger på hud og hår. Denne forskning samt vores egne tanker bag vores nye olie, Oil 1, vil vi gerne fortælle lidt mere om.

Kokos er nøglen
Vores nye olie består af tre ingredienser, kokos, mandel og abrikos. Ingen af disse er tilfældige, men det er kokos der er den mest interessante af dem.

Kokosolie har nemlig, som den eneste olie, den egenskab at den kan trænge ind i din hud og dit hår, med gode virkninger til følge. Det er der i dag ikke nogle andre olier der kan, hverken mandelolie, kokosolie, vindrueolie, arganolie (eller nogle af alle de andre olier man kan købe).

Jovist, de har allesammen en effekt i dit hår, nemlig ved at de lægger sig uden om hårstråene. Så effekten er 'kun overfladisk', om man vil.

Derfor er kokosolien det bærende element i vores nye Oil 1, den aktive del af produktet.

Vi har desuden valgt en koldpresset økologisk kokosolie til Oil 1, da dette er kokosolie af bedste kvalitet, og fordi koldpresningen bevarer flest mulige aktive stoffer og er den mest nænsomme måde at udvinde kokosolie på.

Mandel og abrikos
Et problem med kokosolie er at den stivner ved stuetemperatur på vores breddegrader. Det betyder simpelthen at den skal opløses i en anden olie for at blive flydende. Dette problem har vi løst ved at tilføje mandelolie og abrikosolie til ligningen, da disse er med til at holde Oil 1 flydende samt at de gør produktet ekstremt lækkert at bruge når du påfører det på din hud og i dit hår.

Olierne er begge klassiske og gode olier som der er blevet anvendt i mange hundreder år såvel til madlavning som til massage, lindring af huden og børneeksem m.m.

oil1-header

Olie er hipt
Stigningen af produkter med olie til kroppen og håret er gået stærkt inden for de seneste par år, dette er både godt og skidt.

Godt fordi vi i stigende grad lærer mere og mere om hvad olier kan gøre for os og fordi olier i ren form og god kvalitet er meget simple midler til din krop uden en skov af tilsætningsstoffer som du som forbruger ikke kan gennemskue.

Dårligt fordi der i løbet af de seneste år er opstået en tendens til at "alt olie er godt for kroppen" hvilket ikke nødvendigvis altid er sandt.

Rigtig mange af de olieprodukter man kan få på markedet i dag mangler reelle og grundige forskningsresultater bag sig for at kunne underbygge de virkninger som de påstår at have.

Det garanterer vi dig for at vores nye Oil 1 har, den er lavet af de allerbedste olier vi har kunnet opdrive og der er solid forskning bag effekten af disse på din krop. Vi gider ikke lave produkter der ingen effekt har, dertil er vi lidt for nørdede.

Hvorfor laver I ikke en arganolie, dem hører jeg så meget om?
Det er et spørgsmål som vi har fået rigtig mange gange og vi har også haft det oppe og vende flere gange når vi har kigget på vores fremtidige produktudvikling.

Vi kunne i og for sig sagtens have valgt at blande - eller 'formulere' som det hedder - vores nye Oil 1 med arganolie i stedet for eksempelvis mandel eller abrikos.

Rent effektmæssigt, og i forhold til den aktive virkning, ville det dog ikke spille nogen forskel.

Arganolie lægger sig ligesom mandel- og abrikosolie uden på huden og håret, den trænger ikke ind og har derfor mere en 'wellness'-effekt end en reel virkning.

I næste uge kommer vi med et indlæg om hvordan du kan bruge vores nye olie til din hud og dit hår. Vi håber du vil blive glad for vores lille ny familiemedlem.

Hvis du har noget som helst at sige om Oil 1 - godt som dårligt - er vi meget interesserede i at høre fra dig. På forhånd tak.

Køb Oil 1 i dag

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down