Skrevet af Purely Professional d. 20. februar 2013

lækkert, skødesløst og fyldigt hår - var det noget?

stylingmousse1 / fotografi Magnus Klitten

”Styling mousse” … det lyder måske lidt 80’er ramt, men lynhurtigt er styling mousse 1 blevet en favorit hos frisørerne og jer ”pure-brugere” – fordi den er let at bruge og passer umanerligt godt til det skandinaviske hår - og virker!  Visionen bag vores styling mousse 1 har været at skabe et virksomt, men skånsomt stylingprodukt, der giver volumen til håret, uden problematiske indholdsstoffer.  Moussen indeholder et minimum af ingredienser - 7 i alt – heriblandt jojoba og panthenol, som vi har tilsat for samtidig at pleje håret. Det duer jo ikke at vaske og pleje håret i super-milde produkter, hvis stylingproduktet efterfølgende ødelægger alt det gode arbejde med kemi og parfume.

Det er vores indtryk, at et af de vigtigste anliggender når det gælder hår, er hvordan man får tilført fylde uden at håret fedter til, ser stift ud eller at man påfører håret slitage. Vi får dagligt mails fra jer derude, der efterspørger volumenprodukter, og spørger om hvilket stylingprodukt vi vil anbefale, til at give fint eller alt for glat hår et løft. Samtidig ønsker vi alle at gøre den daglige hårrutine så enkel som muligt – i hvert fald i den travle hverdag.

Og her er styling mousse 1 hit, da den gør det muligt at koge sin hårpleje rutine ned til et minimum. Fordel ca. 2 pump i håndklædetørt hår og føn derefter - evt. med brug af rundbørste - håret i den ønskede frisure, gerne med hovedet nedad, da det giver maksimal volumen effekt. På et øjeblik får håret et løft, og det bliver lige pludselig lidt sjovere, at gå med håret løst, da styling mousse 1 giver håret hold og form men samtidig et skødesløse og tilfældige look. Der er ingen mormorhjelm, ishøjpalme eller playmobilhår – bare dit naturlige hår fra sin allerbedste side.

Køb styling mousse 1 her eller hos en af vores frisører.

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down