Skrevet af Purely Professional d. 26. august 2014

kolde krøller revisited

Her er et gensyn med de kolde krøller, som kan styles overnight med brug af styling lotion 1, treatment 1 og et pandbånd:

I sidste uge modtog vi en mail fra Pixeleret, som spurgte om vores produkter kunne bruges til at lave flotte krøller uden varmebehandling, som Stine Mo viser i sin video her:

Det ser jo dejligt nemt ud, så jeg tog udfordringen op. Jeg har det glatteste glatte hår som stædigt modarbejder ethvert forsøg på at få det ud af kurs, så der skal virkelig noget til før jeg får krøller. Faktisk ruller de sig altid ud ca. 5 minutter inde i festen...

Metoden er jo ganske simpel. Jeg valgte at fordele en blanding af Treatment 1 og Styling lotion 1 i forholdet ca. 1 del treatmet til 3 dele styling lotion i håret før jeg rullede det op omkring hårbåndet. Man skal lige afstemme mængden af produkterne i forhold til ens hår - det skal ikke være gennemvædet - hellere for lidt end for meget. Det er lidt den samme fremgangsmåde, vi har brugt til at lave fald i håret på Georgina med.

Det gik ret hurtigt, og selvom mit hår er langt.  Til slut gjorde jeg mine hænder våde og krammede omkring håret - så ind i seng. Næste morgen vågnede jeg op med ... krøller! Super flotte og store og meget uvante krøller! De holdt hele dagen selvom de langsomt blev mindre voluminøse (det gjorde ikke noget), og i de efterfølgende dage har jeg haft lækkert fald. SÅ prøv det - det virker 🙂

kolde krøller

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down